Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grudi u prvom planu

Djevojka Joška Lokasa obožava se hvaliti svojim atributima

Jelena Katarina Kapa
Foto: Instagram
1/2
13.08.2017.
u 18:32

Jelena Katarina Kapa (24) i njezin 22 godine stariji dečko uživali su na moru, a kako im je bilo ona je otkrila na svom Instagram profilu

Djevojka Joška Lokasa, 24-godišnja Jelena Katarina Kapa, uživa u ljetu, a fotografijama s mora hvali se na svom Instagram profilu.

Ona i njezin 22 godine stariji dečko uživali su na odmoru na jadranskoj obali, a zgodna manekenka redovito je objavljivala svoje izazovne fotografije i pokazivala koliko joj je dobro na ljetovanju.

Tako je nedavno objavila fotografiju u kojoj se kupa samo u toplesu u minijaturnim gaćicama, a sada je svoje pratitelje počastila fotografijom u kojoj je u prvi plan stavila svoje grudi. 

 

🌴🌹☀️🌹🌴 #summer #morning #lovelife

A post shared by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on

 

☀️☀️☀️❤️☀️☀️☀️ #sunkissed #morning #sealife

A post shared by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on

 

Ljeto,☀️ Volim.💙 Ljeto.☀️ #summer #love #suny #life

A post shared by Jelena Katarina Kapa (@jkkapa) on

Komentara 10

OB
ObrenM
22:06 13.08.2017.

Izraz lica govori koji zanat najbolje poznaje.

HE
herc7
20:55 13.08.2017.

Tako sto on ima nju sa atrbitima ja nadem bolju i mlađu za sto puta manje para , i nemoram je gledat nakon org... hahaha

Avatar Udojürgens
Udojürgens
22:46 13.08.2017.

a koji su to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije