Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Zrću

Sonja Kovač odlično se zabavlja!

Sonja Kovač
Damjan Denona
15.08.2017.
u 12:12

Uspješna blogerica nije htjela propustiti priliku iskušati after party na hrvatskoj Ibizi, koje su mnogi svjetski partijaneri proglasili čak i boljima od onih u partijanerskoj meki.

Nakon nastupa poznatog britanskog DJ-a Jaxa Jonesa, modna blogerica Sonja Kovač odlučila je ostati još jedan dan u klubu Aquarius, gdje je uživala u popodnevnom after partyju.

Ispijajući koktele, Sonja se zaigrala sa zlatnim labudom, koji je uz ostale divovske ptice postao najpoželjniji modni dodatak za sve trendseterice ove sezone.

Sonja Kovač
1/14

Zlatni labud vratio je lijepu Sonju u djetinjstvo, a zabave nije nedostajalo nigdje u klubu. Oduševile su je VIP cabane; dok se gosti brčkaju u jacuzziju, nekoliko metara dalje održava se senzacionalan party.

Uspješna blogerica nije htjela propustiti priliku iskušati after party na hrvatskoj Ibizi, koje su mnogi svjetski partijaneri proglasili čak i boljima od onih u partijanerskoj meki.

Stotine mladih noćnu zabavu svakodnevno u Aquariusu nastavlja i u popodnevnim satima, izmjenjuju se DJ-evi, muzika ne prestaje i već sada kreće zagrijavanje za večerašnji nastup Alana Walkera, posljednjeg u nizu DJ velikana koji će ovo ljeto zasvirati na DJ pultu Aquariusa.

Komentara 10

GA
Gastarbeiter2
12:57 15.08.2017.

Ovaj članak mi je spasio dan!

MU
Muncimir
13:55 15.08.2017.

Svaki dan clanak o doticnoj. Stala "karijera" pa platila? Skini se da barem ima bilo kakvog smisla...

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
14:04 15.08.2017.

i to na Veliku Gospu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije