Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni singl

Nives Celzijus i klapa Sveti Florijan snimili spot za 'Biondinu': Nisam se još ljubila kao plavuša!

nives celzijus
Foto: Marko Šarić
1/7
20.05.2015.
u 13:25

Nives Celzijus i Klapa Sveti Florijan izbacili su singl 'Biondina'. Zbog njega se rasna brineta Nives obojila u plavo i postala seksi plavuša

Nives Celzijus i klapa Sveti Florijan izbacili su singl ''Biondina''. Zbog njega se rasna brineta Nives obojila u plavo i postala seksi plavuša.

Spot će, sigurni smo, privući veliki broj obožavatelja lika i djela lijepe Nives. Na pjesmi su radili Branimir Mihaljević i Fayo - ubojiti dvojac za lakonotne pjesme, dok je spot režirao Dario Radusin.

O snimanju novog spota, Nives je progovorila i za 24sata. U videu je otkrila da se sjajno zabavila na snimanju spota, ali i dodala da se još uvijek nije ljubila kao plavuša.

>>Pogledajte kako je Nives Celzijus raspametila Bjelovarce

>>Nives Celzijus: Još se navikavam na život plavuše i novi imidž

Komentara 1

JZ
joe-zg
22:04 21.05.2015.

I svaki put kad pomislim ovo je njezina najlošija izvedba, ona me opet razuvjeri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije