Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena

Nives Celzijus: Još se navikavam na život plavuše i novi imidž

nives celzijus
Foto: Marko Šarić
1/7
14.05.2015.
u 13:35

S klapom Sveti Florijan u Dalmatinskoj zagori snimila je i spot, a glazbenike je oduševila predanim radom usprkos alergijama

Promovirajući pjesmu "Bjondina" koju će izvesti na CMC festivalu koji će se 12. i 13. lipnja održati u Vodicama, Nives Celzijus postala je plavuša. Udružila se tim povodom i s klapom Sveti Florijan, pobjednikom 50. Splitskog festivala.

– Čim sam čula pjesmu, znala sam da je to to. Vesela je i brza i osvojila me na prvu, a kako vidim i moje nove drage prijatelje iz Splita. Prošli vikend snimali smo spot u ekoselu Škopljanci u Dalmatinskoj zagori i s mještanima se izvrsno zabavili. Premijeru spota najavljujem za idući tjedan, uz napomenu da ćete vidjeti jednu novu Nives, ali opet senzacionalnu – rekla je smijući se pjevačica.

Još se, dodala je, privikava na novi imidž i život plavuše. Veliku promjenu, koju su isprva vidjeli samo obitelj i bliski suradnici, tjedan dana skrivala je od javnosti, a sada kada su objavljene fotografije nove frizure, kaže Nives, kritike su bolje nego što je mogla zamisliti. Suradnja s Nives za članove klape Sveti Florijan je izazov i zadovoljstvo.

– Od početka karijere smo klapa koja želi unijeti nove trendove u estradnu klapsku glazbu. Kad smo čuli demo-snimku Nivesine pjesme istog trena smo se zaljubili u nju. Mi smo snimali u studiju u Splitu, a Nives u Zagrebu i prvi put smo se susreli i upoznali prije snimanja spota. Još smo pod dojmom. Snimali smo od rane zore do kasne večeri, a njoj ništa nije bilo teško iako su je mučile alergije i bilo je nesnosno vruće – rekao je Hrvoje Lovrić, član klape.

>>Nives Celzijus drastično promijenila izgled. Kako vam se sviđa?

>>Nives Celzijus seksi videom najavila obožavateljima koncert u Splitu

Komentara 1

Avatar mister.N@
mister.N@
16:59 14.05.2015.

...konacno si postigla izgled umjetnice kao da si iz pornica ispala :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije