Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo je vruće...

Pogledajte kako je Nives Celzijus raspametila Bjelovarce

Nives Celzijus
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/8
17.05.2015.
u 12:03

Okupljeni su uživali u 'vrućem' nastupu atraktivne pjevačice.

Nives Celzijus nastupila je u bjelovarskoj diskoteci Alcatraz. Okupljeni su uživali u 'vrućem' nastupu atraktivne pjevačice, a kako se atmosvera jako usijala neki su je nudili i pićem.

Zagrepčanka je nedavno promijenila i imidž. Nedavno je izjavila kako se još privikava na život plavuše. Veliku promjenu, koju su isprva vidjeli samo obitelj i bliski suradnici, tjedan dana skrivala je od javnosti, a sada kada su objavljene fotografije nove frizure, kaže Nives, kritike su bolje nego što je mogla zamisliti.

>>Nives Celzijus: Još se navikavam na život plavuše i novi imidž

>>Nives Celzijus drastično promijenila izgled. Kako vam se sviđa?

Komentara 4

DU
Deleted user
12:53 17.05.2015.

"Pogledajte kako je Nives Celzijus raspametila Bjelovarce" Da bi se nekoga "raspametilo" prvo mora vrijedit prepostavka da je ta ista ososba u jednom trenutku bila prosjecno inteligentna. Nisam siguran da se to moze reci za ekipu koja dolazi slusat ovu "glazbenicu".

RU
RUS
14:28 17.05.2015.

Nije ona kriva , krivi su oni koji to primaju i slusaju. Hr .glazbi nema spasa !!!!!

ME
Meter
12:25 17.05.2015.

Hrvate, barem dio njih, izuzetno je teško raspametiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije