Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi detalji

Pronađen ubojica poznate blogerice: 'Uništila mi je seksualno dostojanstvo'

Foto: east2west news
1/4
31.07.2019.
u 17:09

Ubojica ruske blogerice Ekaterine Karaglanove je devet godina stariji Maksim Garejev.

Nakon šokantnog ubojstva 24-godišnje Ruskinje Ekaterine Karaglanove, koja je pronađena gola i prerezanog vrata u kovčegu u svom stanu u Moskvi, ruski mediji pišu kako je ubojica pronađen.

Radi se o devet godina starijem čovjeku imenom Maksim Garejev kojeg su u njezinoj zgradi snimile nadzorne kamere. Ruska televizijska postaja REN TV objavila je nadzornu snimku na kojoj se vidi kako muškarac s kapom na glavi ulazi u zgradu gdje je živjela blogerica. Četiri sata kasnije, isti čovjek izašao je iz stana s manjim kovčegom, a vjeruje se da je u njega spremio krvavu odjeću i oružje s kojim joj je prerezao vrat.

 Navodno je saznao da se djevojka sprema za put u Nizozemsku s drugim muškarcem te je to uzrok ljubomornog ispada koji je završio fatalno. Tijelo je htio ugurati u kovčeg i iznijeti iz stana, ali nije stalo unutra te ga je ostavio u stanu.

Foto: east2west news

Prema pisanjima ruskih medija, policiji je rekao da je Ekaterinu vidio na stranicama na kojima djevojke nude seksualne usluge, no nisu se mogli dogovoriti oko cijene. Ona mu je rekla da nudi premalo na što se on uvrijedio.

- Uvrijedila me, uništila moje seksualno dostojanstvo i rugala se mojim financijskim sposobnostima. Nisam to mogao podnijeti, ubo sam je najmanje pet puta u vrat i grudi - priznao je i dodao da se kaje.

Ispostavilo se, naime, da je Ekaterina, osim što je bila zaposlena u bolnici, radila kao eskort da bi mogla platiti studij medicine. Zbog eskplicitnih fotografija su joj prijetili, ali policija tvrdi da Ekaterina ništa nije prijavljivala.

Foto: east2west news

Njezina smrt šokirala je brojne fanove koji su ju nerijetko zbog fizičkog izgleda uspoređivali sa slavnom Audrey Hepburn. Njezin Instagram račun naziva Katty loves life (eng. Katty voli život) imao je 80.000 pretplatnika.

Da se nešto čudno događa, shvatili su njezini roditelji kojima Ekatarina danima nije odgovarala na telefonske pozive. Alarmirali su njezina stanodavca koji je odmah otišao do stana i u njemu pronašao njezino mrtvo tijelo. Što je uzrok ovog zločina za sada nije poznato, no policija sumnja da je ova smrt povezana s njezinim ljubavnim životom.

Poznato je da je nedavno prekinula vezu s 32-godišnjakom i započela novu s 52-godišnjim muškarcem s kojim je namjeravala otputovati u Nizozemsku.

Posljednju objavu nesretna blogerica objavila je 22. srpnja. Pisala je o svom putovanju na Krf, a samo pet dana nakon toga pronađena je mrtva.

Komentara 3

Avatar Melankolija
Melankolija
17:31 31.07.2019.

Analyze this?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:45 31.07.2019.

Njezin instagram profil ( ne racun) nije imao niti jednog preplatnika. Nitko nikad nije platio da ga moze pogledati. Imao je 80 tisuca sljedbenika, no i to nije istina. Ima trik kojim vlasnik profila sve koji su ikada, cak i greskom kliknuli na njega proglasava pratiteljima, a onda ih ovakva zuta stampa naziva obozavateljima.

DO
domxerex
18:09 31.07.2019.

Ubio ju je jer mu se nije mogao dići i jer nije mogao platiti - bjedno, jadno i bolje da je šutio nego što je to tako inteligentno rekao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije