Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkazano

Ništa od Davida Hasselhoffa i Samanthe Fox u Rijeci

david hasselhoff
Foto: Twitter
1/6
01.07.2014.
u 09:45

Celebrate the '80s&'90s trebao je biti održan u sklopu automobilističkih utrka Acceleration, no iz turneje su ispala tri grada zbog organizacijskih poteškoća

Na razočarenje mnogih fanova, David Hasselhoff i njegove kolege koje su "palile i žarile" top listama 80'-ih i '90-ih, ipak ne dolaze na riječki Grobnik ove jeseni.

Velika turneja Celebrate the '80s&'90s na kojoj će Hasselhoff, Samantha Fox, Vengaboys, Rick Astley i 2 Unlimited proći sedam europskih gradova trebala se na Grobniku zaustaviti 19. rujna, no koncert je otkazan.

Celebrate the '80s&'90s trebao je biti održan u sklopu automobilističkih utrka Acceleration, no iz turneje su ispala tri grada zbog organizacijskih poteškoća.

- S obzirom da se nalazimo na polovici naše sezone, vjerujemo kako moramo više vremena uložiti u pripremu lokalnih događanja. Osim toga, suočeni smo s poteškoćama oko pronalaženjem vozača s dovoljnim proračunom. Nažalost, to je rezultiralo otkazivanjem tri događaja ove godine. Acceleration 2014 i dalje će biti održan u Slovakia Ringu (Slovačka), Hungaroringu (Mađarska) i TT stazi u Assenu (Nizozemska) - objavili su organizatori.

>>David Hasselhoff dolazi u Rijeku sa Samanthom Fox i Vengaboysima!

Foto: Screenshot/reuters

Komentara 2

MA
majstor
10:00 01.07.2014.

ima da placem 3 dana.....

Avatar dva4u
dva4u
10:51 01.07.2014.

Samantha Fox??? pa zar je trebala nastupati posthumno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije