Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolji videospotovi

Znate li koliko Tajči danas ima godina?

tajči
Foto: Youtube (screenshot)
1/10
01.07.2014.
u 09:02

Tajči je rođena na današnji dan, a tim povodom odabrali smo neke od njenih najboljih spotova kako bi se prisjetili zašto je bila toliko popularna

U samo dvije godine početkom devedesetih snimila je dva mega uspješna albuma, desetak videospotova i postala jedna od najvećih teen zvijezda ovih prostora. Iako je prošlo više od dvadeset godina da je odselila u SAD, nitko nije zaboravio legendarnu Tatjanu Matejaš Tajči.

Teško je vjerovati da će Tajči danas proslaviti 44. rođendan. Naime, mladolika pjevačica rođena je na današnji dan, a tim povodom odabrali smo neke od njenih najboljih spotova kako bi se prisjetili zašto je bila toliko popularna.

Dok se danas okrenula duhovnoj glazbi, Tajči je nekad bila odlično osmišljen i izveden projekt, koji je svoj vizualni utjecaj posudio od dvije legendarne glumice, Marilyn Monroe i Brigitte Bardot. Uz glazbu i stihove Zrinka Tutića, Alke Vuice, Borisa Novkovića i Steve Cvikića te aranžmane Nikše Bratoša, Tajči je jednostavnim pop pjesmama pokazala kako nije potrebno puno za dobar dojam.

 

Smokvica

 

Kad se mrzi i voli

 

Hajde da ludujemo

 

Bube u glavi

 

Moj mali je opasan

 

Kraj je baby

 

>>Tajči pustila aplikaciju za mobitele

Komentara 1

TO
tomzag
12:50 01.07.2014.

Danas ima previše godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije