Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijana Mikulić

Nisam nimalo ljubomorna na suprugove studentice

marijana mikulić
20.10.2012.
u 12:00

Glumica, koju gledamo nedjeljom na HTV-u u seriji “Stipe u gostima”, otkriva je li ljubomorna na studentice kojima predaje njezin suprug Josip Mikulić te govori o ljubavi sina Ivana prema plesu i svojoj najvećoj slabosti – nezdravoj hrani

Kuba nije zemlja koja joj je na listi prioriteta putovanja, ali za potrebe snimanja glumica Marijana Mikulić sa šalicom kave rado je nazdravila sa slikom Che Guevare u zagrebačkom klubu Havana.

 – Malo sam rezervirana prema tim nesređenim zemljama, ali Kuba me privlači i voljela bih vidjeti kako izgleda život ondje – kaže 30-godišnja Širokobriježanka. Puno više od sanjarenja o dalekim krajevima, misli joj zaokupljaju dva najvažnija muškarca u njenom životu, trogodišnji sin Ivan i suprug Josip Mikulić, docent na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Trenutačno je gledamo u ulozi sekretarice Stanke u seriji “Stipe u gostima”, a priprema se i za prvu rolu u dječjoj predstavi.

 U seriji “Stipe u gostima” glumite Hercegovku. Je li vam bio poseban gušt igrati svoju zemljakinju?

 I Stipe i Stanka karikature su ljudi tih krajeva. Stanka je žena iz naroda, a i sebe volim gledati na taj način. U izvedbi sam dobila slobodu koristiti neke ortodoksne hercegovačke izraze kako bih bila što autohtonija.

 U Teatru &TD gledamo vas u predstavi “Lijepa naša”, a uskoro ćete prvi put glumiti u predstavi za djecu u Dječjem kazalištu Trešnja. Hoće li u publici biti i vaš sin Ivan?

 Sigurno će biti. I u Trešnji i u Zagrebačkom kazalištu lutaka redoviti je posjetitelj. Jako voli glazbu i ples pa smo ga upisali u plesnu skupinu u kazalištu Trešnja. Kako je još jako mali, izdrži pola sata, a onda uslijedi pad koncentracije. Ne namjeravam ga usmjeravati da ide mojim putem, ali ako se odluči na to, podržat ću ga.

 Ivan će u siječnju navršiti četiri godine, a već govori strane jezike!

 U vrtiću je u engleskoj grupi, a tati je njemački kao materinji tako da njih dvojica komuniciraju na njemačkom. Jako mu imponira kad ga pohvale da dobro govori. Izuzetno je znatiželjno dijete, sve mu moram objašnjavati kao odraslom. Uvijek ima još sto pitanja na moje odgovore.

 Govorite da se koristi sitnim lukavstvom kako bi dobio što više pažnje.

 Tete iz vrtića hvale ga da je samostalan i ne dopušta im da mu pomažu oko ičega, a kod kuće želi biti maza, što mi je zapravo super. Glavno da je samostalan ondje gdje treba biti.

 Izgledate odlično, ali priznajete da ste neko vrijeme tražili recept za zdravu i blistavu kožu lica. Otkrijte nam ga!

 Borila sam se sa steroidnim dermatitisom, ali koža mi se preporodila otkako svaka tri, četiri mjeseca odlazim na tretmane kisikom i otkako se umivam termalnom vodom. Otkrila sam i micelarnu otopinu za čišćenje koja savršeno pogoduje mojoj osjetljivoj i suhoj koži. Što se tiče vježbanja, odrađujem ga kampanjski na uređaju LPG huber s pokretnom platformom na kojoj se jačaju određene skupine mišića, a kod mene je najkritičniji trbuh.

 Napokon da upoznam i glumicu koja priznaje da obožava “junk food”! S obzirom na to da ne vježbate redovito, kako održavate liniju?

 Užasno se borim s time jer da jedem koliko razmišljam o hrani, imala bih valjda 150 kilograma. Vječito sam malo gladna i moram si nešto uskraćivati da bih održala normalnu kilažu. Nikad nisam težila tome da budem mršavica, trudim se biti konfekcijski broj 38. Veliki mi je gušt navečer pred televizorom jesti, na primjer, pizzu, ali onda sljedećih par dana moram jako paziti. Ako si dopustim da dulje ne vježbam i to kombiniram s nezdravom prehranom, odmah počnem nositi samo tunike! Moj recept je da sam što manje u blizini hrane. Redovito naručujem domaće meso i povrće, a i trudim se da su ječam ili proso, na razne načine, barem svaki drugi dan dio obroka.

 Kako vaš suprug Josip pazi na izgled i zdravlje?

 Prije četiri mjeseca bacio je cigarete. Počeo je trčati dva do tri puta tjedno, a sad se sprema krenuti i u teretanu. Malo me brine kako će ga onda gledati njegove studentice...

 Osjeti li se to ljubomora u vašem glasu?

 Daleko od toga! Da sam sad ljubomorna, što bi tek bilo za deset, dvadeset godina! Nije to, nego sad moram i ja potegnuti da ne zaostajem za njim.

 Prošli tjedan tri para iz domaćeg javnog života objavila su razlaz. Vi ste u skladnom braku sedam godina, što biste istaknuli kao najbitnije za uspješan život udvoje?

 To je sve jako individualno i mogu samo reći što je to što kod nas “pali”. Muž i ja dopustimo si da se porječkamo. Normalno je imati drugačije mišljenje od partnera i zbog toga se porječkati. Na što bi to sličilo da ja stalno govorim “da, dragi” ili on “da, draga”! Problemi se ne smiju ostavljati neriješenima, treba imati puno razumijevanja i potegnuti više kad je potrebno. Puno toga bilo je na meni dok je Josip pisao doktorat i čekao docenturu, ali puno toga je i na njemu dok ja spremam nove projekte. Mogu reći da sam i ja dijelom zaslužna za njegov uspjeh i državnu nagradu za znanost koju je dobio, kao i on za moja postignuća.

 Je li Josip romantičan?

 Zna biti jako romantičan, ali i potpuno zastraniti. Čim nema previše posla, potrudi se iznenaditi me. Za godišnjicu braka našem je sinu dao buketić pa su me obojica iznenadila s cvijećem.

 A je li tip muškarca koji daje komplimente?

 Da sam mu lijepa, više mi pokazuje nego što govori.

 Na koje načine?

 Svakako! To će ostati između naša četiri zida.

Komentara 10

Avatar puky
puky
13:27 20.10.2012.

... eh da ... nemam pojma tko je ova gospođa no iz ovoga što smo doznali mogu samo prognozirati skori članak kako se rastaju ona i njezin muža o kojem također nemam pojma ... samo je situacija oko njih općepoznata i predvidiva ... strava ...

TH
thekurcula
11:40 21.10.2012.

Imaju otvoren brak?

VE
velikazmija
13:14 20.10.2012.

nave opiši potpuno zadovoljstvo kako ga ti vidiš --daj da se razbudimo --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije