Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradi karijeru

Nina Martina Korbar na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nema ni trunke šminke: 'Najbolji odmor'

Nina Martina Korbar
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/13
24.04.2022.
u 21:00

"Najbolji odmor je onaj na kojem ne nosiš šminku, a zračiš napisala je Nina uz fotografiju na kojoj sjedi na klupi u prirodi sa širokim osmjehom na licu.

Nina Martina Korbar, bivša natjecateljica showova 'Život na vagi' i 'Supertalent' koja je nedavno objavila i svoj prvi singl, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj nema ni trunke šminke. 

"Najbolji odmor je onaj na kojem ne nosiš šminku, a zračiš napisala je Nina uz fotografiju na kojoj sjedi na klupi u prirodi sa širokim osmjehom na licu.  

 

Podsjetimo, tri godine nakon što je pred milijunima gledatelja objavila rat suvišnim kilogramima u RTL-ovom showu 'Život na vagi' Nina Martina Korbar nastavila je slijediti svoje snove. 

- Nisam u životu razmišljala da ću biti drugima uzor i primjer na ovakav način, ali sam sretna da jesam. Mislim da svaka osoba koja napravi nešto dobro u svom životu može biti pozitivan primjer i uzor i to je jedna od dobrih stvari koje nude društvene mreže. Možeš podijeliti svoj uspjeh s drugima te motivirati i inspirirati druge i onda se ta pozitivna energija vrti u krug jer kad te nepoznata osoba pohvali i uputi ti lijepu riječ to je stvarno lijep osjećaj, a još je ljepši kad vidiš da zajedno sa tim istim ljudima ideš naprijed i mijenjaš svoj život na bolje, konstantno napreduješ - kaže Nina koja od početka svoje borbe uspjela je skinuti više od 60 kilograma zahvaljujući marljivom i predanom radu na sebi.

Trenutno vježba 4-5 puta tjedno u teretani koju je prije godinu dana otvorila s Marijem Mandićem s kojim se zbližila upravo u RTL-ovom showu.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije