Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Nina Martina Korbar morala napustiti 'Supertalent': 'Ta činjenica me šokirala, rastužila, rasplakala, ostavila bez teksta'

Foto: Nova TV
1/16
05.12.2021.
u 10:45

- Marija Husar i ja smo imale nekoliko proba i bile smo jako uzbuđene oko nastupa, ali, nažalost, sve je to ostalo na ideji jer sam dva dana nakon generalne probe bila pozitivna na koronavirus i zato sam bila 'primorana' odustati od daljnjeg natjecanja i snimanja polufinalne emisije - ispričala je  Korbar.

Bivša sudionica showa 'Život na vagi' i ovogodišnja natjecateljica u 'Supertalentu' Nina Martina Korbar (28) na svojem je Instagram profilu objavila da odustaje od natjecanja. Nina Martina je objavila fotografije snimljene tijekom priprema za nastup te napisala dug opis kojim je sve objasnila. „Dragi svi, ne znam kako započeti s ovom objavom i kako vam ovo reći, jer sam i sama u šoku, ali, nažalost, moj put u Supertalentu je završio baš onda kad je trebao zasjati u punom sjaju. Naime, ovo su fotke s generalne probe, koja je bila predobra, zabavna, napravili smo top scenski nastup, dogovorili probnu šminku i frizuru, dizajnirali smo ženstveni i moćni styling, a pjesma? Pjesma je trebala biti 'Moja ljubav' Nine Badrić, ali u drugačijem aranžmanu, prilagođenom meni, mom izričaju, mom karakteru i s ciljem da sve vas zadivimo i napravimo jedan nastup na hrvatskom jeziku kakav ste vi zaslužili i koji ste jedva čekali. Marija Husar i ja smo imale nekoliko proba i bile smo jako uzbuđene oko nastupa, ali, nažalost, sve je to ostalo na ideji jer sam dva dana nakon generalne probe bila pozitivna na koronavirus i zato sam bila 'primorana' odustati od daljnjeg natjecanja i snimanja polufinalne emisije", ispričala je Korbar. 

Nina Martina je otrkila i kako se osjećala. „Ta činjenica me šokirala, rastužila, rasplakala, ostavila me bez teksta. Nevjerica da neću nastupiti i da više nisam u Supertalentu je i dalje prisutna i ta činjenica me još uvijek boli. Bila sam spremna za nastup, spremna pružiti vam ono što vi iščekujete i zaslužujete, a to je brutalan vokalni i scenski nastup koji bi unio toplinu i radost u vaša srca. Jako mi je i neopisivo žao ovo pisati, tužna sam što sam trebala napustiti natjecanje, ponajviše jer mi vi pružate toliko veliku podršku, toliko me obasipate komplimentima i oduševljenim reakcijama na moje pjevanje da nemam riječi... Zbog vas sam dobila dodatnu hrabrost i još više ojačala samopouzdanje. Uvjerena sam da bismo ušli u finale i da bih uz vašu ogromnu podršku dogurala jako daleko, možda čak i do same pobjede“, napisala je. 

„Žao mi je, stvarno je, ali ovo se očito trebalo dogoditi. Čovjek snuje, Bog određuje. Na meni je da sada ostanem jaka, fokusirana i radim na novom planu i putu do uspjeha“, dodala je te se zahvalila Novoj TV i svima koji su je podržavali. 

I njezini pratitelji na ovoj društvenoj mreži pružili su joj podršku. "Jako mi je žao, ali glavu gore i bit će još prilike za sve. Prijavi se iduće godine", savjetovali su joj. "Ti si pobjednica bez obzira na izostanak polufinala i finala, sada se oporavi i sve će biti u redu. Ima puno pozornica koje čekaju tvoj nastup i puno gledatelja koje si očarala samo jednom izvedbom i koji očekuju tvoje nastupe. Drži se", poručili su joj. "Baš mi je žao, ali ne brinem ja za tebe, bit će prilike za takav talent sigurno", uvjereni su.

Podsjećamo, Nina Martina se na audiciji predstavila s pjesmom 'You Don't Own Me' te oduševila žiri i publiku. „Kako ti već nisi ozbiljno poznata pjevačica? Gdje si ti dosad?“, upitala ju je Maja koja je njezino pjevanje nazvala senzacijom. „Zapravo sam stalno čekala pravi trenutak i sad kad sam smršavila više od 60 kilograma, to je to“, objasnila je Korbar koja je za svoj nastup od žirija dobila četiri glasa za prolaz.

VIDEO Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon ubojstva snimateljice na setu: 'Ne mogu reći tko je bio odgovoran, ali znam da nisam ja'

Komentara 2

VU
vucic
23:48 05.12.2021.

Ova je supertalent za jesti kolače.

NO
No1
01:48 06.12.2021.

E, da se cijepila na vrijeme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije