Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jabuka ne pada daleko od stabla

Neke ne viđamo često! Kćeri poznatih Hrvatica izrasle su u prave ljepotice, evo kako danas izgledaju

Foto: Pixsell/Instagram
1/24
05.12.2021.
u 10:00

Poznate Hrvatice polako padaju u sjenu svojih prekrasnih kćeri. I dok jedne od njih cijene svoju privatnost zbog čega ih ne vidimo često, druge koriste svojih pet minuta slave.

Slavne Hrvatice svojom ljepotom oduzimaju dah pratiteljima gotovo svakom novom fotografijom, no posljednjih nekoliko godina njihove kćeri su te koje su pod svjetlima reflektora zbog popularnih roditelja. 

I dok se neke trude uzeti i iskoristiti svojih pet minuta slave koje su dobili zbog njih, neki pokušavaju zadržati svoju privatnost i skrivaju se od društvenih mreža i zainteresiranih pogleda. 

Prvi primjer ljepotice čija je majka jedna hrvatska diva jest Maja Lena Lopatny (30), čija je majka glumica Mia Begović. Maja se prije nekoliko godina preselila na Korčulu gdje živi i radi u turizmu ljetnih mjeseci, točnije radi na poziciji voditeljice odnosa s javnošću Aminess hotela i kampova. 

- Drago mi je da radim u kompaniji koja je jedna od najznačajnijih turističkih kompanija u Hrvatskoj, koja sustavno unapređuje i širi svoje poslovanje te kontinuirano ulaže u svoje zaposlenike i njihov razvoj. Upravo kroz rad u Aminessu vidim perspektivu za daljnji razvoj svoje karijere - kazala nam je u jednom intervjuu.

- Sada živim na relaciji Istra (Novigrad) – Korčula – Zagreb. Korčulu smatram svojim drugim domom i moram priznati da sam zaljubljena u taj otok: od ljudi, prirodnih ljepota, povijesti, mjesta, korčulanskog arhipelaga.. Ništa mi ne nedostaje, osim obitelji i prijatelja, iako je Zagreb moj rodni grad koji obožavam. - zaključila je Maja. 

Drugi primjer je lijepa Buga Marija Šimić (27) koja je krenula stopama svojih roditelja Vitomire Lončar i Ivice Šimića. Iako je Buga Marija zapravo operna pjevačica, njena prava ljubav je kazalište. Nedavno je tako odnijela Nagradu hrvatskog glumišta za najbolje žensko glumačko ostvarenje u predstavi za djecu i mlade i doista dokazala kako jabuka ne pada daleko od stabla.

Još jedna od njih je i 23-godišnja Marta Eva Mećava koja je kći domaće glumice Sanje Vejnović i njezinog bivšeg supruga i umjetnika Gorana Mećave. Ova samozatajna djevojka krajem 2018. godine s majkom je snimala kampanju za domaći brend DeLight i oduševila fanove njezine majke. No, ne vidimo je previše u javnosti, a vidimo njezine tek poneke fotografije koje objavi majka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

Domaća pjevačica Ivana Vanna Vrdoljak ima 20-godišnju nasljednicu Janu Vrdoljak koja voli svoju dozu privatnosti stoga ju ne vidimo toliko često poput mame, no baš ju je ona prošle godine pokazala u svom novom spotu za pjesmu "Puna memorija". Vanna osim Jane sa suprugom Andrijom Vrdoljakom ima i sina Luku.

Foto: Crvena zvezda.com / Youtube screenshot

Kći našeg poznatog glumačko-redateljskog para Barbare i Lukasa Nola, talentirana Mara također se ne srami kamera, a to najbolje dokazuje podatak da je s majkom sudjelovala u popularnom RTL-ovom showu ''Tri dva jedan - peci''. Riječ je, kaže majka Barbara, o djevojci koja obožava modu, a popularna glumica često kod nje dolazi po modne savjete. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Nola (@_blockkbusterr_)

VIDEO>>Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: "Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!"

 

Komentara 12

Avatar Asterix
Asterix
11:22 05.12.2021.

Preporučam ažuriranje dioptrije.

Avatar Idler
Idler
11:38 05.12.2021.

Većinu ne bi nit primijetili na cesti !

ČS
Čuvaj se senjske ruke
16:37 05.12.2021.

Kakve mame, takva djeca. Miči to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije