Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad nije bolje izgledala

Nina Badrić uživa u Italiji u omiljenom društvu, pratitelji oduševljeni svakom novom objavom: 'Wow'

Foto: Instagram
1/11
31.10.2022.
u 19:40

Badrić je na talijanskom putovanju uz zanamentiosti koje su posjetili pokazala i nekoliko odličnih modnih kombinacija, a brojne komplimente zaradila je ispod fotografije na kojoj je pozirala u crvenom kompletu koji je kombinirala s cipelama u istoj boji.

Posljednjih nekoliko dana glazbenica Nina Badrić (50) provodi u Italiji, točnije u Rimu te je pokazala kako uživa u odličnoj hrani, morskoj obali i predivnim rimskim ulicama.Nina inače rado odlazi u Italiju gdje već godinama živi njezina sestra Sunčica sa sinom Marcom. Koliko su bliske Nina je pokazala i povodom sestrinog rođendana kada joj je na društvenim mrežama uputila emotivnu čestitku.

-Nikad ti nisam ni čveger opalila, a zaslužila si ga barem nekoliko puta. Slaba na tebe oduvijek i zauvijek. Ne zato što si moja, ali si najbolja najljepša sestra na svijetu i meni potrebna u svemu. Ja sam tvoj uragan ti si moja mirna luka. Dupe i gaće država u državi. Raširi ruke smij se iz sveg srca najbolje tek dolazi! Ponos moj i moja ljubav moja mačka nježnica i moj lav. Životovac moj sretan ti rođendan volim te najviše na Svijetu - poručila je tada Nina.

Badrić je na talijanskom putovanju uz zanamentiosti koje su posjetili pokazala i nekoliko odličnih modnih kombinacija, a brojne komplimente zaradila je ispod fotografije na kojoj je pozirala u crvenom kompletu koji je kombinirala s cipelama u istoj boji.

''Kakva moćna fotka'', ''Predivna si'', ''Ajme, ovo je totalni hit'', ''Top'', ''Wow'', ''Uvijek najljepša'', ''Nikad bolje nisi izgledala'', ''Divna'', samo je dio komentara.

Također, posjetili su i Lido di Ostia, omiljenu destinaciju za Rimljane željne mora i kupanja, a uz fotografiju na kojoj pozira uz obalu i poslala znakovitu poruku.

-Sve što sam u životu pokvarila, pokvarila sam iz straha da ne pokvarim- napisala je Nina.

Podsjetimo, Nina je nedavno pratitelje iznenadila promjenom imidža. Naime, pokazala je svoju kraću frizuru, ošišanu do ramena i lagano valovitu. 

"Nina s kratkom kosom! Predobro, jeej", "Najbolja frizura ikad", "Boginja ljepote", "Kosaa", "Nina ubijaš seksepilom", "Boginjo"; "Ljepotice", pisali su mahom oduševljeni pratitelji. 

Ove godine pjevačica je proslavila 50. rođendan, a brojni bi joj pozavidjeli na izgledu kojeg održava zdravom prehranom. Naime, posljednje dvije godine Nina ne konzumira životinjske proizvode, već se tu i tamo zna počastiti ribom.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina, a s multiplom se bori od 2012.

Ključne riječi

Komentara 8

DI
dino85
19:54 31.10.2022.

Neke za popravak budžeta moraju potegnuti do Emirata a neke samo do Italije.

BE
Berri
21:55 31.10.2022.

Meni je Nina na ovim fotkama jako zgodna. Prirodna je i kad vidim Ninu Badrić i Kolindu Grabar Kitarović, onda pomislim da je Maja Šuput previše novca bespotrebno uložila u trošak estetske kirurgije. Neki puta je samo do pudera, sjenila, make up-a, bolje kreme..., a ne treba lice stavljati pod nož jer onda to nije oku ugodno.

Avatar Mala_Plava.
Mala_Plava.
21:17 31.10.2022.

tesko je biti u Rimu, a ne jesti zivotinjske proizvode...ja ne mogu odoliti antickom Rimskom specijalitetu kao sto je "coda alla vaccinara" = rep od krave u umaku od povrca...mmmmm, jedno od mojih najomiljenijih jela 😋

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije