Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripijena odjeća

Georgina Rodriguez objavila fotografije iz crkve pa naišla na kritike pratitelja: 'Nemaš poštovanja'

Défilé "Le Papier" la collection automne hiver 2022-2023 de Simon Porte Jacquemus aux Salin de Giraud à Arles
Foto: Bruno Bebert / Bestimage
1/13
23.08.2022.
u 10:28

Odabrala je pripijenu usku haljinu s prorezom koju je kombinirala s dizajnerskim modnim dodacima- Chanel 2.5.5 torbicom u bijeloj boji čija je cijena 8995 eura odnosno oko 67.500 kuna i maramom istog brenda koja stoje 450 eura odnosno 3.400 kuna, a kombinaciju je zaokružila Hermes sandalama koje stoje 700 eura odnosno oko 5.200 kuna.

Georgina Rodriguez (28), djevojka nogometaša Cristiana Ronalda (37) na svom je Instagram profilu podijelila niz fotografija koje su nastale u poznatom svetištu u Fatimi u Portugalu, no ubrzo se našla na meti kritika zbog izbora odjevne kombinacije za odlazak u crkvu.

Odabrala je pripijenu usku haljinu s prorezom koju je kombinirala s dizajnerskim modnim dodacima- Chanel 2.5.5 torbicom u bijeloj boji čija je cijena 8995 eura odnosno oko 67.500 kuna i maramom istog brenda koja stoje 450 eura odnosno 3.400 kuna, a kombinaciju je zaokružila Hermes sandalama koje stoje 700 eura odnosno oko 5.200 kuna.

-Nastavi me voditi i osvjetljavati moj put Djevice- napisala je Georgina ispod fotografije, a ubrzo su se nanizali brojni komentari pratitelja. Dio je poručio kako izgleda sjajno, dok neki smatraju kako je pretjerala te njezina odjevna kombinacija kao ni objavljene fotografije nisu primjerene. 

''Ne moraš nositi fotoaparat sa sobom dok se moliš i mogla bi imati barem toliko poštovanja prema sebi i crkvi da pokriješ svoje tijelo''. , ''Ovo nije mjesto za takvu odjeću'', '' Čak i u crkvi stražnjicu stavlja u prvi plan'', ''Ovo kaj reklama za Chanel u crkvi'', ''Jesu li potrebne ovakve fotografije?'', ''Ova odjeća je skroz neprimjerena za takvo jedno sveto mjesto'', samo je dio komentara.

Inače, Georgina je u dokumentarnom serijalu koji je dostupan na streaming platformi Netflix u nekoliko epizoda naglasila koliko joj je vjera bitna.

Podsjetimo, zanosna Argentinka nedavno se također našla na meti kritika nakon što je podijelila fotografije iz privatnog aviona. Rodriguez je pozirala u bijeloj haljini koja je naglasila njezin dekolte i liniju, a fotka s Ronaldom posebno je oduševila dio pratitelja, no neki su ispod objave odlučili prozvati Georginu.

- Prije nekoliko dana s muškarcem mojih snova - napisala je Georgina uz niz fotografija, a pažnju pratitelja ukrali su skupocjeni modni detalji i nakit pa su joj uputili brojne kritike.

''Pomislio sam kako je ovo reklama za satove'', ''Koliko se voliš hvaliti'', ''Ne brini, vidimo samo nakit'', ''Čovjek tvojih snova? Čini mi se kako su tvoji snovi ipak dijamanti'', ''Budi iskrena, voliš njegove milijune, to se jasno vidi'', samo je dio komentara dok su drugi pak komentirali kako su ''divan par''.

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

 

Komentara 2

Avatar Asterix
Asterix
20:20 23.08.2022.

Kombinacija za crkvu... pokrivalo za glavu i stražnji donji dekolte.

TE
Teig1
10:48 23.08.2022.

Treba se i poklečiti i pomoliti,popustiti grijehe rekao bi promatrajući fratar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije