Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar provod

Nina Badrić u Crnoj Gori zapjevala s najvećom regionalnom glazbenom zvijezdom

Foto: Instagram
1/7
11.08.2021.
u 22:30

Pjevačica Nina Badrić (49) ovog ljeta spaja ugodno s korisnim, pa je nakon odmora u svojoj oazi na otoku Hvaru. Nina je proteklog vikenda nastupila je u Herceg etno selu, a iz Međugorja je produžila do Crne Gore gdje je zapjevala s regionalnim zvijezdama.

Pjevačica Nina Badrić (49) ovog ljeta spaja ugodno s korisnim, pa je nakon odmora u svojoj oazi na otoku Hvaru. Nina je proteklog vikenda nastupila je u Herceg etno selu, a na nastupu je uživala i bivša supruga Zvonimira Bobana, Leonarda Lončar.  Prije toga Nina je posjetila i Brdo ukazanja te se pomolila pred Gospinim kipom, a iz Međugorja je produžila do Crne Gore gdje uživa u resortu Portonovi u Herceg Novom.

Nina je na svojem Instagram storiju podijelila nekoliko videa sa zabave na kojoj je zapjevala s nekim od najvećih regionalnih zvijezda. U jednom od videa snimila je pjevača Sašu Matića koji je otpjevao pjesmu Olivera Dragojevića "Oprosti mi pape", a zapjevala je i s Lepom Brenom i Vladimirom Georgievim. 

Foto: Instagram/ badrich

Osim videa, Nina je na storiju podijelila i fotografiju na kojoj pozira s bivšim tenisačem Slobodanom "Bobom" Živojinovićem.

-Legenda… Boba Živojinović- napisala je kratko uz fotografiju.

Foto: Instagram/ badrich

Nina je na zabavu stigla odjevena u upečatljivu ljubičastu šljokičastu haljinu koju je uparila sa zanimljivim sandalama.

Uz fotografiju koju je objavila napisala je kratki opis "Rajski, a ubrzo je skupila preko 12 tisuća lajkova i brojne komplimente na račun izgleda.

"Dama, uvijek bila i ostala", "Jako lijep i zgodna", "Kraljica", "Što starija, to bolja", samo su neki od komentara, a javila se i Jelena Rozga koja je kratko napisala "Op" te dodala emotikon srca. 

VIDEO Marko Grubnić otišao u šoping avionom

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
23:01 11.08.2021.

Nina, Nina, Nina ti si prava mina. Okinem te dva tri puta u roku od par minuta.Nina , Nina, Nina dal bi moja bila.odostraga ili sprijeda biraj pozu nema beda, može i na boku za takovu koku.Nina,Nina, Nina skinuo bi za te zvijezde sa visina.A onda bi sretni zakazali pir ja sam Nina seljak uzgajam krumpir.

KN
knickers
22:57 11.08.2021.

A vi odlučujete tko je najveća zvijezda i to 'regionalna'?

DU
Deleted user
22:52 11.08.2021.

a kad je pjevala? nakon što su okopali krumpire. ili za vrijeme posla da podigne radnu atmosferu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije