Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upozorila pratitelje

Nina Badrić ponovno se našla na meti prevaranata: 'Ne nasjedajte na ovo, riječ je o krađi'

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/9
01.06.2023.
u 20:45

Pjevačica se oglasila na svom Facebooku i otkrila da je postala žrtva krađe identiteta

Pjevačica Nina Badrić (50) ponovno se našla na meti internet prevaranata. Glazbenica u posljednje vrijeme sve češće plijeni pozornost svojim izgledom, a neki su to odlučili unovčiti koristeći Nininu fotografiju uz proizvod koji navodno garantira gubitak kilograma. "Prevara", napisala je Badrić na svom Facebooku, a potom je uz fotografiju spomenutog proizvoda sa svojim likom dodala i nešto opširniji opis. "Ne nasjedajte na ovu prijevaru, ovdje se radi o krađi identiteta i imena, ne postoji dijeta ni čarobni bomboni od kojih mršavite, a ni čarobni štapić, kako kaže moj prijatelj, samo probušena žlica", napisala je Nina. 

Ispod objave odmah su se zaredali komentari Nininih pratitelja. "Opet?", "Tuži ih", "Najtragičnije je što oni zarađuju i nitko ih ne kažnjava", samo su neki od komentara. Inače, jednom prilikom otkriveno je da je Nina smršavila čak 20 kilograma. U potpunosti je promijenila vrstu hrane koju konzumira kako bi pobijedila u borbi s kilogramima. Inspiraciju za plan i program prehrane uzela je od srpskog tenisača Novaka Đokovića. 

VEZANI ČLANCI:

- Prestala sam jesti meso i dogodile su se velike promjene u organizmu. Konačno sam zadovoljna kilažom i puno se bolje osjećam - kazala je Nina svojedobno. Danas se njena prehrana sastoji samo od zdravih namirnica, pa je tako osim mesa, pjevačica iz svojeg menija izbacila gazirana pića i slatkiše, a prema njenim riječima, tjesteninu je svela na minimum. Međutim, ako se zaželi slatkog, pojede nekoliko kockica tamne čokolade. - Povrće jedem neograničeno. Salate su obavezne uz svaki moj obrok jer su odličan antioksidans. Jedem voće svaki dan, ali umjereno. Jedem i juhe od povrća. One mi odgovaraju jer me zasite - ispričala je prilikom gostovanja u showu kod Dalibora Petka. Na društvenim mrežama se pohvalila količinom energije koju ima otkad je promijenila navike.

- Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milijun puta više u odnosu na sve prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe - pohvalila se pjevačica koja nije jedina kojoj je promjena načina prehrane promijenila život.

VIDEO Nina Violić otkrila zašto nikada nije igrala u sapunicama: Bilo me strah, za glumce je to užasno

Komentara 2

ST
strelabožja
08:11 02.06.2023.

Super vam je fotka para koja ilustrira članak.

Avatar HajdukLika
HajdukLika
22:14 01.06.2023.

Tuspsonina Badrić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije