Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trema je napravila svoje

Nije se proslavio: Svećenik stigao u Potjeru, tijekom prve igre nije ponudio niti jedan točan odgovor

Foto: HRT
1/3
01.06.2023.
u 19:20

Mirko (44) dolazi iz Zagreba, a trenutačno je na privremenom radu u Mariji Bistrici. Osim što voli kvizove u slobodno vrijeme uči i svirati klavir

U večerašnjem izdanju kviza 'Potjera' natjecali su se Dino, Mirko, Dunja i Igor. Posljednju 'Potjeru' desete sezone otvorila je Dunja koja je na brzopoteznim pitanjima osvojila 3000 eura, a potom je stala pred lovca Deana Kotigu koji ju je izbacio iz završne potjere.

Pred Lokasa je potom stao Igor iz Splita koji je dogurao do 2500 eura nakon brzopoteznih pitanja, no i njega je zadesila ista sudbina kao i njegovu prethodnicu. Idući je na redu bio svećenik Mirko (44) iz Marije Bistrice. - Inače sam iz Zagreba, ali s obzirom na to da sam svećenik trenutno sam na privremenom radu u Mariji Bistrici - kazao je Mirko. Voditelj Joško Lokas pitao ga je ispovijeda li, a nakon što je Mirko odgovorio potvrdno Lokas ga je u šali pitao: 'Koliko imate vremena nakon emisije?'.

VEZANI ČLANCI:

Svećenik je otkrio da mu je hobi sviranje klavira, a iskoristio je priliku i da pozdravi svoju profesoricu klavira i sve svećenike koji djeluju u Mariji Bistrici i svoju obitelj. Tijekom brzopotezne igre nije dao niti jedan točan odgovor te je osvojio 0 eura.

Foto: HRT

Lošu igru pokušao je ispraviti na ploči pred Deanom, no ni to mu nije pošlo za rukom. - Mirko danas nije išlo, zaboravite ovaj drugi dio igre i fokusirajte se na ponovni dolazak  - rekao je Kotiga. - Trema je napravila svoje, sada znate kako je kod nas, vratite nam se - dodao je Lokas. 

Posljednji natjecatelj bio je Dino koji je osvojio 2000 eura u prvoj igri, no i ovog puta lovac Kotiga bio je bolji. U završnoj potjeri ekipu je predstavljao Dino koji je osvojio 5000 eura, no Dean je i u završnoj igri bio bolji te je ekipa ovog puta kući otišla praznih ruku. - Želim vam da drugi puta dođete i rasturite - kazao je Kotiga za kraj. 

VIDEO Nina Violić otkrila zašto nikada nije igrala u sapunicama: Bilo me strah, za glumce je to užasno

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar lola lola
lola lola
07:23 02.06.2023.

A bas cudno hahaha....

LA
laptopxp1
07:21 02.06.2023.

Nije mu pomogao.

Avatar 365dias
365dias
22:08 01.06.2023.

bog je tako htio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije