Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznova oduševljava

Nina Badrić pokazala vitke noge i oduševila obožavatelje: 'Savršenstvo od žene'

Foto: Instagram screenshot
1/7
29.01.2021.
u 18:45

Na novoj fotki pozirala je na stolici i pokazala svoje vitke noge u srebrnim štiklama u špic.

Pjevačica Nina Badrić zadnje vrijeme oduševljava svoje obožavatelje atraktivnim fotografijama na Instagramu na kojima pokazuje svoju top formu. 

"Bori se za ono u što vjeruješ pa makar stajao sam", napisala je Nina.

Na novoj fotki pozirala je na stolici i pokazala svoje vitke noge u srebrnim štiklama u špic. Ogrnula se plavim kaputom ispod kojeg se nazira crna tkanina.

Foto: reuters

"Savršenstvo od žene", "Jedna od rijetkih kojoj skidam kapu. Po ljepoti. Izgledu i svemu ostalom", "Što starija, to sve bolja i ljepša", "Kao djevojčica si, Nina", "Zanosna", komentirali su obožavatelji. 

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Golum
Golum
18:56 29.01.2021.

Grbave noge ko grabići

KA
karlodrago
19:18 29.01.2021.

Nina skini se u badić ako smiješ ,pa onda pokaži noge.

SK
skupiduša
21:00 29.01.2021.

Tko naručuje i tko plaća daju se svaki dan naslikava i spominje? Da je ne znam tko, već bi dosadilo, sto je previše, previše je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije