Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomogla dečku u naumi

Nina Badrić pokazala romantičan trenutak s koncerta: 'Sinoć je isprošena jedna Nina!'

Foto: Instagram
1/8
05.01.2022.
u 08:35

Pjevačica je u Novu godinu uvela građane i građanke Brčkog, a tu se večer dogodila i jedna prosidba

Pjevačica Nina Badrić (49) jedna je od rijetkih kojoj se nisu izjalovili planovi za Novu godinu stoga je u 2022. uvela građane i građanke u Brčkom, a dašak atmosfere podijelila je i na svom Instagramu.

Pjevačica se pohvalila videom u kojemu se vidi kako je tijekom nastupa pomogla jednom mladom dečku da zaprosi svoju djevojku koja se zove poput nje - Nina.

- Sinoć je isprošena jedna Nina! Rekla je da - napisala je uz romantični video. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Predivnooooooo", "Kako dobro", "Divnooo. Druga Nina nek bude u pripravnosti, ovo je ta godina", "Bravo za mladića", "Neka im je sa srećom", "E ako ja ne dobijem ovakvu prosidbu, ne želim je", pisali su u komentarima božavatelji pjevačice.

- Bilo je predivno. Pomogli smo da se prosidba odigra na način na koji je dečko zamislio, odsvirali smo mu posebnu pjesmu - izjavila je također pjevačica.

- Želim svima da budu radosni i da nas sve posluži obilje zdravlja. Jako puno prekrasnih stvari mi se dogodilo u prethodnoj godini. Bilo je sve kako treba biti, radila sam u tempu koji meni paše, nije bilo ničega previše, jer sam se navikla na mir i da smanjim obujam posla, a 2022. se nadam da će biti sjajna, potrudit ću se da u svakom danu pronađem radost i ljudima donesem samo dobro - ispričala je Nina odmah iduće jutro u emisiji 'Premijera - Vikend Specijal'.

VIDEO>>Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije