Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVILI SE MNOGI

Nina Badrić pokazala kako uživa u luksuznom beogradskom hotelu pa joj poručili: 'Sve zgodnija'

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/6
09.02.2021.
u 21:15

Zagrebačka pjevačica Nina Badrić fotografijama na Instagramu otkrila je fanovima da je posjetila Beograd.

Premda je pandemija ponešto otežala putovanja, mnogi se i dalje odlučuju na otputovati, pa makar u susjednu državu. Kako bi izbjegla svakovnevnu vrevu naše metropole, pjevačica Nina Badrić zaputila se u Beograd gdje je vrijeme provodila, sudeći po objavljenim slikama na Instagramu, u jednom luksuznom novootvorenom hotelu u centru Beograda.

Foto: reuters

U nizu objavljenih fotografija očarani fanovi divili su se interijeru u kojem uživa naša pjevačica, a komplimenti na račun stajlinga i izgleda nisu prestajali stizati. Među oduševljenima bila je i splitska RTL-ova voditeljica Marijana Batinić koja joj je rekla kako je sve zgodnija.

Usljedile su nakon toga mnoge pohvale.

"Najbolja si Nina", "Divna", "Predivna", "Komad!", "Sjaj u očima" samo su neki od komentara nanizani ispod fotografija koje je objavila Zagrepčanka istančanog ukusa i prepoznatljivog glasa.

Hotel koji je Ninu oduševio svojim interijerom u svojoj ponudi ima dvokrevetne deluxe sobe s bračnim krevetom kao i standardne dvokrevetne sobe s bračnim krevetom te apartmane. Naravno, najskuplja varijanta smještaja je ona u apartmanu pa biste za jedno noćenje s odabranom osobom morali izdvojiti 3.703 kune, a najjeftinija soba bi vas koštala 928 kuna, stoji na Booking.com.

Inače, Nina se nedavno na društvenim se mrežama oglasila oko problema s krađom identiteta. Naime, već neko vrijeme internet je prepun oglasa s njezinim likom, a ona oštro poriče da ima veze s proizvodima koji se prodaju.

"Ljudi! Ne nasjedajte na laži. Odričem se bilo kakve povezanosti s ovim oglasima kojih je pun internet. Oni su lažni/fake kao i proizvodi koje prodaju. Ovo je internet kriminal", započela je Badrić i dodala da ljudi zarađuju kradući fotografije koji su njezino vlasništvo te idu čak toliko daleko da izmisle intervju s njom. "Dotični ukradu fotografije koje su moje vlasništvo. Dotični izmisle interview sa mnom koji nisam dala. Dotični rade kriminal. Vjerujem u vašu pamet", napisala je Nina i nastavila: "Ne kupujte lažne tablete u kojima je tko zna što smiješano pa i ne znate što unosite u sebe. Hvala na pažnji", zaključila je.


 

Ključne riječi

Komentara 16

ZM
zeljko.mikacic
21:40 09.02.2021.

nije li i ona cvilila da nema za život ?

GO
goriodgorijeg
21:55 09.02.2021.

Zar nije plakala da nema za kruh.

PA
PaxMagellanis
21:40 09.02.2021.

Kriza je kriza, a ona zaradila vadeći krumpire.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije