Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji su je pohvalili

Nina Badrić objavila fotke s jednog vjenčanja i pokazala kakvu je modnu kombinaciju odabrala

Zagreb: Nina Badrić predstavila novi live album "Peristil Sentimenti"
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/10
01.10.2022.
u 15:30

Naime, odjenula je jaknu, crnu majicu i traperice.Na nogama je imala štikle u zelenoj boji sa cirkonima, a 'look' je upotpunila velikom crnom torbom.

Pjevačica Nina Badrić (50) objavila je fotografije s vjenčanja na kojem je bila. Nina je na vjenčanje prijateljice stigla u zanimljivoj modnoj kombinaciji. Naime, odjenula je jaknu, crnu majicu i traperice.Na nogama je imala štikle u zelenoj boji sa cirkonima, a 'look' je upotpunila velikom crnom torbom. 

"Kakav divan dan! Udali smo danas moju najdražu najbolju i najljepšu curicu. Sretno Paula & Luka".

Paula joj je u komentarima napisala: "Volim te puno", a pjevačica joj je odgovorila: "I ja tebe". Ispod fotke brzo su se počeli nizati komentari kako Nina odlično izgleda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

"Prelijepa Nina", "Izgledaš kao djevojčica", "Ma ti si savršena", "Predivna", "Lijep pozdrav lijepoj Nini". pisali su joj pratitelji. 
Badrić je, inače, prije nekoliko dana na svom je Instagram profilu podijelila video sa sestrom Sunčicom te obilježila poseban dan, njezin rođendan. Uz objavu Nina je napisala i dirljivu poruku te sestru nazvala ''svojom ljubavi i ponosom''.

-Nikad ti nisam ni čveger opalila, a zaslužila si ga barem nekoliko puta. Slaba na tebe oduvijek i zauvijek. Ne zato što si moja, ali si najbolja najljepša sestra na svijetu i meni potrebna u svemu. Ja sam tvoj uragan ti si moja mirna luka. Dupe i gaće država u državi. Raširi ruke smij se iz sveg srca najbolje tek dolazi! Ponos moj i moja ljubav moja mačka nježnica i moj lav. Životovac moj sretan ti rođendan volim te najviše na Svijetu - poručila je Nina uz video s brojnim zajedničkim trenucima, a pratitelji su u komentarima uputili čestitke.

Podsjetimo, Nina je nedavno također podijelila njihovu zajedničku fotografiju, a iako je poznata po svojim glamuroznim odjevnim kombinacijama, za šetnju je odabrala ležernije izdanje. U smeđim čizmicama, trapericama, bijeloj majici i kratkom sakou, Nina je pod ruku držala sestru koja je zablistala u bijelo-sivoj kombinaciji.  Sunčica inače sa sinom Marcom živi u Italiji, no ljeta uglavnom provode u Hrvatskoj s Ninom, a nije propustila ni sestrinu veliku proslavu 50. rođendana u Zagrebu koja je okupila brojne poznate Hrvate.

VIDEO Drew Barrymore progovorila o teškom djetinjstvu: 'S 13 godina dva puta sam bila na odvikavanju, završila sam u psihijatrijskoj ustanovi

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doberdedec
16:16 01.10.2022.

A kakva je kombinacija bila za underwear?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije