Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna voditeljica

Ivana Mišerić oduševila elegantnim izdanjem, javile se poznate Hrvatice: 'Ne možeš biti ljepša'

Foto: Instagram screenshot
1/12
17.08.2022.
u 07:00

-Crna haljina je uvijek dobar odabir- napisala je Ivana uz fotografije na kojima je pozirala u midi haljini na jedno rame, a kombinirala ju je s upečatljivim bež sandala s cirkonima brenda Aquazzura čija je cijena oko 7500 kuna odnosno (995 eura) i loknama koje su njezin zaštitni znak. Ispod objave ubrzo su se nanizali brojni komplimenti, a javile su se i poznate Hrvatice.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (36) trenutno boravi na našoj obali, točnije Rovinju odakle je objavila nekoliko fotografija, a sada je pratitelje oduševila elegantnim izdanjem.

-Crna haljina je uvijek dobar odabir- napisala je Ivana uz fotografije na kojima je pozirala u midi haljini na jedno rame, a kombinirala ju je s upečatljivim bež sandala s cirkonima brenda Aquazzura čija je cijena oko 7500 kuna odnosno (995 eura) i loknama koje su njezin zaštitni znak. Ispod objave ubrzo su se nanizali brojni komplimenti, a javile su se i poznate Hrvatice.

''Predivna haljina, predivna ti'', ''Ne možeš biti ljepša'', ''Lijepa Ivana'', ''Savršena'', ''Prekrasna'', ''Zgodnička'', ''Ljepotica'', '''Haljina je super'', ''Predivna žena'', ''Lijepa'', samo je dio komentara.

Foto: Aquazzura
Podsjetimo, Ivana je nedavno pokazala kako je izgledala na maturalnoj zabavi. Naime, Ivana je za ovu, svakom srednjoškolcu, važnu priliku dugo tražila opravicu.

Popularna voditeljica na ovoj je društvenoj mreži objavila fotografije sebe sada kako pozira u haljini na balkonu, a radi se o šarenoj haljini s puno volana duljine do koljena. Otkrila je da je haljinu pronašla dok je pospremala.

- Čistila sam kuću, slagala ormare, sortirala sam robu. Neke stvari su vječne. Ova haljina. Moja maturalna opravica - započela je, a onda podijelila priču o nastanku ovog njoj važnog komada.

- Tražila sam jackpot kombinaciju tjednima, hodala sumanuto s mamom po Zagrebu od butika do dizajnera. Sjećam se da smo po toj Maksimirskoj hodale preko nekoliko puta. Linea Exclusive… pojam, Zoran Mrvoš je radio čarobne gypsy haljine prepune volana, dugih repova, šarene, lepršave. Cijeli moj pubertetski svijet stao je u tih x metara materijala (puno je materijala bilo u haljini - jer su volani jako široki). E sad, zašto nismo kupile tamo haljinu, ne znam, možda je bila preskupa, možda sam ja imala neku fiks ideju pa smo na kraju odustale od ekskluzivne kreatorske priče i same se bacile u kreaciju - otkrila je te dodala da je nosila haljinu s potpisom svoje mame.

- Mama ju je stvorila. Od nacrta do izvedbe. Bubica je bila modni konstruktor, radila je krojeve, šivala nam je konstantno odjeću, od hlača do kaputa…pa rekoh - imamo mašinu, imamo endlericu, imamo najbitnije - znanje, moramo samo naći taj nesretni materijal! Ostalo je povijest. Haljina je tu. I ostaje. Hvala mama i za tu tako malenu, a veliku stvar. Kako ju je samo zapeglavala i jedva ušila moj mali grudnjak da budem sretna. I na kraju imam ekskluzivno djelo mog najvećeg kreatora. Eh. Vratilo me - napisala je Ivana.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Komentara 2

OR
orwell1984
08:02 17.08.2022.

o ispraznosti li ljudske...

ZZ
Zo-ZG
08:04 17.08.2022.

Selo moje rado bi te sliko! Jedna u nizu zgodnih žena, ali ova kultura samoobožavanja je postala poprilično iritantna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije