Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vidojeva kraljica

Nikolina Ristović: Brak je divan, ne radim ništa po kući

Nikolina pIšek (1)
Facebook
14.10.2013.
u 09:31

Nikolina Ristović u braku je nešto manje od mjesec dana, a izjavila je za Blic kako bi se, da je znala da će joj biti tako lijepo, udala prije.

Nikolina Ristović u braku je nešto manje od mjesec dana, a izjavila je za Blic kako bi se, da je znala da će joj biti tako lijepo, udala i prije. – Brak je divna stvar, ne razumijem zašto neki misle da je to bauk. Znam da su prvi dani braka najslađi, ali nadam se da će meni tako biti uvijek, slatko kao med. Mi smo još kao na medenom mjesecu – rekla je Nikolina. Budući da se zbog posla ne vide po nekoliko dana, zažele se jedno drugog, što voditeljica smatra sjajnim receptom za sreću.

– Živimo vrlo aktivnim životima, pa se zaželimo jedno drugog, a to je sjajan recept za sreću – dodala je Nikolina. U vezi se, kaže, osjećala kao princeza, no sada je kraljica. – Suprug mi ne dopušta da radim išta po kući, a zašto i bi? Samo sam njemu posvećena i tako treba biti. To mi je uzvraćeno na mnogo načina – zaključila je Nikolina i dodala kako joj je važno da je za Vidoja uvijek dotjerana.

>>Uzela prezime: Vidoje i Nikolina zaplesali prvi put na 'At Last'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije