Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi detalji svadbe

Uzela prezime: Vidoje i Nikolina zaplesali prvi put na 'At Last'

Nikolina pIšek (1)
Facebook
16.09.2013.
u 16:11

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović oduševili su najbolje prijatelje i članove obitelji svojom velikom, svečanom svadbom

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović oduševili su najbolje prijatelje i članove obitelji svojom velikom, svečanom svadbom. Za magazin Hallo, Nikolina je ekskluzivno otkrila detalje svadbe godine. Sa suprugom je u Monaco stigla nekoliko dana ranije kako bi završili sve obaveze vezane uz organizaciju svadbe. Gosti iz Srbije, Hrvatske, New Yorka, Londona i Moskve stigli su 2. rujna avionima, a potom su se smjestili u apartmane luksuznog hotela te otišli na večeru koju su za sve njih organzirali Nikolina i Vidoje.

Zakupili diskoteku

Tamo su uzvanici cijele večeri pričali i upoznavali se. Drugi dan boravka u Monte Carlu Nikolina je sama bila na probama za svadbu, a potom se otišla uljepšati za samu ceremoniju svadbe. Slavlje povodom svadbe bilo je upriličeno uz bazen, gdje je poslužena večera. U dva sata poslije ponoći, 72 uzvanika otišla su u diskoteku Jimmy's, koju su Vidoje i Nikolina zakupili. Do jutra su slavili ljubav. Treći dan za sve je goste bio slobodan, te su imali organiziran ručak i večeru, a potom organiziran prijevoz kući. Sama Nikolina jako je zadovoljna kako je sve proteklo. - Za svadbu su me pripremili frizer Miroslav luković i vizažist Marko Nikolić. Spremanje sa Markom i Mislavom proteklo je zabavno, bez prethodne probe jer ih obojicu dugo znam te sam imala puno povjerenje u njih, ispričala je Pišek.

Prijatelj kupovao gaćice

- Burme je Vidoje naručio ranije, pa ih je samo preuzeo. Do večeri same ceremonije nisam imala pravo da ih vidim, po njegovoj želji, dodala je voditeljica. Prema tradiciji, Nikolina se pobrinula da ima nešto staro, novo i nešto pozajmljeno. - Posudila sam naušnice od Vidojeve majke, nova je bila vjenčanica, a stare su bile cipele koje sam kupila nekoliko dana ranije, ali sam ih nosila danonoćno da bi postale stare, a nešto plavo bio je veš. Gaćice su stigle pola sata uoči ceremonije, jer kad sam shvatila da nemam ništa plavo, Vidojev prijatelj je požurio u večernji šoping. Kuma mi je bila dugogodišnja prijateljica Snježana Mehun-Galeković iz Zagreba, a Vidojev kum bio je Miša Beko, nastavlja Nikolina.

Prvi ples na 'At Last'

Otkrila je i na koju su prvu pjesmu zaplesali Vidoje i ona. - Moja želja bila je da naš prvi ples bude uz 'At Last' Ette James. Bend je prati pjevača Jacquesa Houdeka, koji je, po meni, najbolji hrvatski vokal. On je bio odličan izbor, njegova interpretacija pjesama bila je čarobna. Njezin pas Arthur zacvilio je kada je matičar upitao Nikolinu uzima li Vidoja za supruga, a to je nasmijalo sve okupljene. Prezime Pišek stvar je prošlosti jer je Nikolina odlučila uzeti Vidojevo prezime. O djeci nije bila toliko otvorena te je izjavila da to neće dijeliti s javnosti. - Što bude, bit će, zaljučila je gospođa Ristović.

>>Pogledajte prekrasnu vjenčanicu Nikoline Pišek

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije