Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šuška se...

Nikolina Pišek zajedno će s Andrijom i Anđelkom voditi noćni tv show

Nikolina Pišek
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
02.02.2017.
u 08:39

Na Pink TV-u uskoro starta noćni show u kojem će voditelji zajedno sa svojim gostima raditi skečeve i pjevati, a kao voditeljska imena spominju se Nikolina Pišek i glumci Anđelka Prpić i Andrija Milošević

Prije tri mjeseca Nikolina Pišek napustila je televizijsku kuću Prva i iako tada nije htjela potvrditi da prelazi na Pink TV, no izgleda da je glasina o tom transferu bila istinita.

Naime, kako piše Blic, voditeljica bi trebala biti dio velikog projekta u kojem će dio voditeljskog tima biti i našoj publici dobro poznata lica, glumci Anđelka Prpić i  Andrija Milošević koje smo gledali u hvaljenoj humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka".

Izvor blizak produkciji za Blic je otkrio kako je riječ o noćnom showu koji je zamišljen tako da voditelji s brojnim gostima, tijekom više od dva sata trajanja showa, izvode razne skečeve i pjevaju.

Nikolina je potvrdila da je pozvana u voditeljski tim i dodala je kako su pregovori još u tijeku i ne može potvrditi  hoće li biti ispred kamera ili ne. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije