Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzima pauzu

Nikolina Pišek dala otkaz i demantirala da je trudna

H&M isabel
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/5
10.11.2016.
u 17:58

Voditeljica negira da s televizije Prva odlazi na Pink te je dodala kako joj sada samo treba mala stanka od posla

Nikolina Pišek odlučila je napustiti srpsku televizijsku kuću Prva gdje je vodila emisiju "Exkluziv", a navodno je to napravila jer prelazi na Pink TV . Da je dala otkaz, voditeljica je potvrdila i za clip.rs., ali nije potvrdila svoj prelazak na Pink. – Nisam još poduzela ništa vezano uz novi posao, jednostavno ću uzeti malu stanku. Iskreno, jako mi je žao zbog ekipe koju ostavljam iza sebe. Danas smo imali jako emotivan dan. Teško mi je zbog ljudi koje ostavljam – u suzama je rekla Nikolina Pišek

Navodno će uskoro pokrenuti i vlastitu modnu liniju, a na pitanje novinara clip.rs-a je li točno da svoju liniju održava tako što dnevno pojede samo vrećicu gumenih bombona, Nikolina je rekla. – To nije istina. Na dijetama nikad nisam bila jer jednostavno nisam čvrst karakter i ne mogu to izdržati – kaže. Novinare je zanimalo je li razlog njezina odlaska s televizije trudnoća, na što je voditeljica odgovorila da nije trudna.

>>Pogledajte kako je Nikolina Ristović otjerala gošću iz emisije

Ključne riječi

Komentara 1

ST
steiner
03:20 11.11.2016.

A tko je ova osoba? Čime se bavi inače?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije