Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završen perwoll fashion.hr

Nikolina Ristović oduševljava dugim nogama i vitkom figurom u poodmakloj trudnoći

perwoll fashion.hr
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/22
19.10.2014.
u 10:36

Slavne dame poput Jelene Veljače, Nikoline Ristović, Vande Winter, Sanje Vejnović te Korane Gvozdić okupile su se kako bi podržale omiljene dizajnere...

Završilo je ovogodišnje izdanje Perwoll Fashion.hr-a. Peta večer na Zagrebačkom velesajmu privukla je veliki broj poznatih ljubitelja mode.

Slavne dame poput Jelene Veljače, Nikoline Ristović, Vande Winter, Sanje Vejnović te Korane Gvozdić okupile su se kako bi podržale omiljene dizajnere. Velika većina stigla je zbog sjajnih Roberta Severa i modnog dvojca eNVy room, koji su sinoć predstavili nove kolekcije.

Iako je pri kraju trudnoće, Nikolina Ristovići dalje oduzima dah svojom pojavom. ovog puta blistala je u bijeloj haljinici i visokim crnim čizmama. Sjajno je izgledala i Jelena Veljača, koja je također odjenula crno - bijelu kombinaciju.

Foto: Grgur Žučko/pixsell

>>Možete li vjerovati kako Nikolina Ristović izgleda tik pred porod?

>>Nikolina i Vidoje uživali u kavi s prijateljima

Komentara 8

ST
strsljen2013
12:30 19.10.2014.

Dovoljno je izaći na ulicu i pogledati "obične" djevojke koje su ljepše i bolje od svih tih umjetnih "hrvatica" koje su pobjegle na drugu stranu i s kojima nas bombardirate iz dana u dan. Koga je briga za njih?

SA
samoborka
11:22 19.10.2014.

Nikolina je samo jedna u nizu potrosenih frajli u Hrvatskoj, koje su otisle preko Dunava u Srbiju prodavati maglu, izigravati nekoga I nesto (tamo mogu prodavati maglu, ovdje odavno vise ne) I loviti bogatog mafijasa koji ce sponzorirati njihov zivot na visokoj nozi. Ono sto sve njih ceka je noga u straznjicu kad ih mafijasi ispeglaju i potrose, a onda ce se opet dovuci poderanih gaca u Hrvatsku I traziti drzavne stanove, placeno zdravstveno I zbrinjavanje. Zato, molim lijepo to buhare da se ne vracaju, Nikada! Tko vas drpa nek vas I krpa!

Avatar future Gohan
future Gohan
12:14 19.10.2014.

Pa ono, ne zna tko je to, i nije bitno, više me smeta naslov i to da žena u trudnoći gleda i pazi više ne vitku liniju nego na zdravlje bića koje je u njoj i raste... ne znam, možda sam ja krivo odgojen, ali barem meni, ja bih upravo napao dotičnu neka jede za Boga miloga, ta hana, ti proteini idu u razvoj njenog djeteta... ali novinar kao da to ne vidi, pa propagira "vitku liniju" u trudnice.. svašta.. ma strava...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije