Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tv voditeljica

Nikolina Pišek o povratku svakodnevnoj rutini: 'Imala sam pauzu šest mjeseci, jednostavno nisam mogla'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/10
23.11.2022.
u 20:19

Poznato je kako je Pišek velika ljubiteljica mode i jedna od najbolje odjevenih Hrvatica. Osim po odličnom stilu, Nikolina je poznata i po zavidnoj liniji, a otkrila je kako je zbog teškog perioda koji je prolazila malo zapostavila vježbanje i brigu o figuri.

Voditeljica Nikolina Pišek (46) bila je među brojnim uzvanicima Elle Style Awards 2022. u Zagrebu, a zablistala je u elegantnoj kreaciji s potpisom Matije Vuice.

Poznato je kako je Pišek velika ljubiteljica mode i jedna od najbolje odjevenih Hrvatica. Osim po odličnom stilu, Nikolina je poznata i po zavidnoj liniji, a otkrila je kako je zbog teškog perioda koji je prolazila malo zapostavila vježbanje i brigu o figuri.

-Krenula sam nedavno s treniranjem nakon dugo vremena. Imala sam pauzu nekih šest mjeseci, jednostavno nisam mogla. Eto, sad sam se vratila vježbanju i jako sam sretna jer me to drži onako s dobrom dozom serotonina i dopamina- otkrila je Nikolina.

Podsjetimo Nikolina je nedavno progovorila o poslu. Pišek trenutno radi na Una TV-u, a jedini nedostatak je što stalno mora putovati na snimanja u Beograd jer živi u Zagrebu.

-Organizacijski prilično umara i mnogo vremena konzumira. Uz to,sada sam po prvi put u životu samohrana majka u punom smislu te riječi i to je zaista teško- rekla je Nikolina u razgovoru za Story te otkrila da se brine hoće li svoje dijete uspjeti ''otisnuti u svijet''.

-Jednom sam uspjela i ponovno ću, iako je sada u puno težim okolnostima i zahtjevnije- objasnila je Nikolina koja ima dvije kćeri- Unu Sofiju (7) koju je dobila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem i Hanu (25) koju je dobila u vezi s novinarom Markom Cigojem.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Matematika2
21:12 23.11.2022.

Prodala se kuca.Vjerojatno fiktivno.Sad neka srbin galami a sponzorusa je dosla do svog cilja

DU
Deleted user
20:54 23.11.2022.

najljepse su zene sa dlakama u nosu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije