Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Nikolina: Neću komentirati to jer ću ispasti aždaja

Naime, upitno je kako će se razvijati odnos između nje i Adama jer je Adam od Luke saznao kako mu se Nikolina upucavala na zajedničkoj večeri.
06. travnja 2020. u 20:15 3 komentara 7523 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/5

U emisiji "Brak na prvu" muški natjecatelji će višak energije ispuhati igrajući nogomet, a nakon utakmice komentirat će i kakvi su im odnosi u braku. Dejana će jedna stvar toliko naljutiti da će htjeti otići jer stvari između njega i Goge postaju napetije. Nikolina koja inače otvoreno iznosi svoje stavove i otvoreno govori kakav je njezin suprug Adam, sada se odlučuje na novu taktiku. Naime, upitno je kako će se razvijati odnos između nje i Adama jer je Adam od Luke saznao kako mu se Nikolina upucavala na zajedničkoj večeri.

- Neću komentirati to jer ću ispasti aždaja - kaže Nikolina u najavi večerašnje emisije na RTL-u. U intervju koji je dala za naš prilog Ekran o svom suprugu Adamu rekla je sljedeće:

-  Adam je stvarno dobar dečko, s njim mogu pričati o svemu i uvijek će pomoći drugima. A sitni detalji poput urednosti i pedantnosti se mogu popraviti u hodu. No još uvijek se upoznajemo i ne mogu reći da se baš poznajemo. O ljudima koje znaš cijeli život otkrivaš svaki dan nešto novo... Vjerujem da ima tu još puno vrlina, a i mana za istražiti. Ni odnos između Luke i Nadije nije idiličan pa će se njihov zajednički izlet na kraju pretvoriti i prepirku u kojoj će Luka Nadiji govoriti da ga ignorira. 

nisu znali Rodni list malenog Archieja otkrio pravo ime i titulu Meghan Markle, fanovi u nevjerici Dobro nam poznata imena Velike su zvijezde Hollywooda i s ponosom ističu svoje hrvatske korijene Ida Prester Bijeg Ida Prester s obitelji otišla iz Beograda: Svi poslovi su mi otkazani, uplašena sam
Iluzija
Prva stvar koju ugledate na fotografiji otkrit će zašto ste privlačni drugim ljudima
Hidradenitis suppurativa/acne inversa
INTERVJU
Prof. dr. Brajac: Postoji velik broj bolesnika koji se, bez ispravne dijagnoze Hidradenitis suppurative, još uvijek ne liječe ili se liječe neadekvatnom terapijom
  • anci22242:

    Posjetite prvu Hrvatsku stranicu za odrasle bez iti jednog muškarca. Otkrijte iskustvo uživanja među stotinama žena. Više na c r o - f u c k b o o k . x y z. (949)

  • anci22231:

    Posjetite prvu Hrvatsku stranicu za odrasle bez iti jednog muškarca. Otkrijte iskustvo uživanja među stotinama žena. Više na c r o - f u c k b o o k . x y z. (191)

  • anci22231:

    Posjetite prvu Hrvatsku stranicu za odrasle bez iti jednog muškarca. Otkrijte iskustvo uživanja među stotinama žena. Više na c r o - f u c k b o o k . x y z. (999)