Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napetost na vrhuncu

Nikolina i Nadija briznule u plač, Luka bijesan: 'Nek se odveze u autu bez kočnica'

Foto: RTL
1/5
10.04.2020.
u 14:26

- Ponekad je samo teško - izustila je Nadia brišući suze. Njezinom suprugu koji je do sada bilo poprilično smiren sada je prekipjelo.- Ja joj dajem auto koji nema kočnica, neka se odveze dalje - rekao je Luka.

U narednim epizodama showa 'Brak na prvu' koje ćemo imati prilike gledati idući tjedan očekuju nas brojni prevrati. Suza neće nedostajati čak ni kod onih parova koji su se do sada doimali potpuno skladnima. Nadia Amić pred kamerama se rasplakala zbog svega lošeg što je proživjela sa suprugom Lukom Budakom.

- Ponekad je samo teško - izustila je Nadia brišući suze. Njezinom suprugu koji je do sada bilo poprilično smiren sada je prekipjelo.- Ja joj dajem auto koji nema kočnica, neka se odveze dalje - rekao je Luka. Stručnjaci za veze koji su ih spojili uvjeravali su ih da si uzmu vremena koliko im je potrebno i da kažu što zaista žele.

1/15

Suze nije mogla sakriti ni Nikolina Tutić zbog trzavica s Adamom Kromerom. Na večeri na kojoj su se okupili svi sudionici eksperimenta prema svom suprugu bila je izuzetno gruba te je pred svima rekla kako s Adamom ne želi ništa.

Poprilično razočaran Adam je tada napustio večeru, a odnos su pokušali izgladiti nakon što se Nikolina vratila u stan.

- Jasno mi je da sam večeras puknula na neke gluposti. Jezik mi je brži nego pamet. Ušla sam u startu s velikim očekivanjima i razočarala se - priznala je Nikolina. Dodala je kako ne shvaća samu sebe i zašto je neke stvari napravila tako kako je.

- Ona sama sebi mora pomoći to sve posložiti u glavi - zaključio je Adam, prenose 24 sata.

Kandidati su morali na papirić napisati tko odlazi, a tko ostaje, a taj zadatak nikome nije pao lako. Tko će prvi napustiti show saznat ćemo uskoro.

Pogledajte koje su se romanse rasplamsale u redakcijama domaćih televizija

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:35 10.04.2020.

Kaj je dovratnije? "brak" na prvu ili korona?

Avatar MargaretHG99
MargaretHG99
15:29 10.04.2020.

Margaret, 20. w︆︅w︆︅w︆︅.︆︅k︆︅i︆︅s︆︅s︆︅t︆︅o︆︅k︆︅.︆︅c︆︅o︆︅m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije