Naslovnica Showbiz Estrada

Nikola Čelan predstavlja prvi samostalni singl 'Tvoj zakon'

Pjesma je snimljena u suradnji s Petrom Radanovićem koji potpisuje aranžman, glazbenu produkciju i kompletan instrumental.
22. listopada 2018. u 11:08 0 komentara 499 prikaza
Pogledajte galeriju 1/6

Splitski glazbenik Nikola Čelan pokretač je i član brojnih popularnih skupina na domaćoj glazbenoj sceni poput TBF-a, Libra, Klape Iskon i drugih, a sada publici predstavlja svoj prvi samostalni autorski singl, pjesmu "Tvoj zakon".

Enko Emanuel (Enko) Majstorović 'Meni pjevanje u studiju nije baš drago, tamo nemam kome pjevati'

Pjesma je snimljena u suradnji s Petrom Radanovićem koji potpisuje aranžman, glazbenu produkciju i kompletan instrumental. Tematski,"Tvoj zakon" iz autentičnog iskustva propituje ljubav muškarca i žene danas, kroz prizmu fenomena narcizma, koji u suvremenim uvjetima opterećuje taj odnos.

Medea mlada glazbenica Medea je bez teksta ostavila Vannu, Luku Nižetića, Alku Vujicu

Konkretnije, može se reći da se pjesma bavi susretom empata i narcista, što se dodatno produbljuje pričom videa. U toj se situaciji u ambijentu netaknute prirode događa susret muškog i ženskog lika koje u dramski zaplet dovodi njihovo različito genetičko-bihevioralno programiranje i svjetonazor, predstavljeni različitim bojama leća kroz koje prelamaju svijet oko sebe.

Matko Jelavić 'Još me boli ime tvoje' Novi hit Matka Jelavića priča o gubitku u životu koji je svatko od nas imao

Redatelj spota je Splićanin Eugen Bilankov, a uz autora glavni ženski lik tumači mlada glumica Karla Šola. U cijelosti je snimljen na lokaciji kanjona rijeke Cetine u Radmanovim Mlinicama kraj Omiša. Radi se o prvom samostalnom singlu ovog sjajnog glazbenika, koji je najavio kako će u narednih nekoliko mjeseci predstaviti još pjesama iz svoje radionice.

Baby Beef
Baby Beef
Udruga uzgajivača junadi Baby Beef osnovana je 2000., s ciljem promocije i ponude kvalitetnog junećeg mesa

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.