Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Još me boli ime tvoje'

Novi hit Matka Jelavića priča o gubitku u životu koji je svatko od nas imao

Matko Jelavić
Foto: Screenshot YouTube
09.08.2018.
u 12:00

Autor glazbe je Matko Jelavić, autor teksta Dragana D. Maričić dok aranžman potpisuje Nenad Šiškov

"Još me boli ime tvoje" naziv je nove skladbe popularnog pjevača Matka Jelavića. Pjesma tradicionalno dalmatinskog zvuka jednako dalmatinski zvuči i uz gitaru, ali i uz pratnju simfonijskog orkestra.

Pjesma koju je Matko Jelavić uglazbio na stihove Dragane D. Maričić, toplo i ljudski priča o gubitku u životu koji je barem jednom svatko od nas imao i u kojoj će se mnogi od nas prepoznati.

Ova skladba bit će prva na albumu planiranom za izlazak na jesen ove godine, a koji će sadržavati neke novije pjesme koje su prošle nezapaženo, ali i neke starije koje nisu tada našle put do slušatelja.

Autor glazbe je Matko Jelavić, autor teksta Dragana D. Maričić dok aranžman potpisuje Nenad Šiškov. Video uradak za skladbu realizirao je Miki Nopling na splitskim lokacijama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije