Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlada glazbenica

Medea je bez teksta ostavila Vannu, Luku Nižetića, Alku Vujicu

Medea
Stela Mešić, Zlatko Morić
06.08.2018.
u 14:55

Djevojka koja je svojim vokalnim interpretacijama zadivila mnoge naše glazbenike, javnosti se predstavila duetom s Damirom Kedžom, u predivnoj ljubavnoj baladi “Ne mogu iz dana u noć.”

Oduševila je, a pri tom svojim izvrsnim vokalnim sposobnostima i bez teksta ostavila Vannu, Luku Nižetića, Alku Vujicu, dok je s Damirom Kedžom snimila duet.

Mlada i iznimno talentirana riječka glazbenica Medea Market Sindik predstavit će svoju novu pjesmu “Moja je ljubav plava” na šibenskim 21. Večerima dalmatinske šansone.

Djevojka koja je svojim vokalnim interpretacijama zadivila mnoge naše glazbenike, javnosti se predstavila duetom s Damirom Kedžom, u predivnoj ljubavnoj baladi “Ne mogu iz dana u noć.”

Pjesmu “Moja je ljubav plava” s kojom će debitirati na prestižnim šibenskim 21. Večerima dalmatinske šansone i to na Večeri novih skladbi potpisuju višestruko nagrađivani autori i pobjednici i ovog festivala Duško Rapotec Ute, koji potpisuje glazbu i aranžman te Vjeko Alilović kao autor teksta.  

Ovu energičnu pop skladbu, koja je već pronašla mjesto u eteru brojnih radio postaja krasi i video spot, a Medea će pjesmu uskoro predstaviti publici u Šibeniku.

Spot je snimao Mladen Đaković - Mlaggio, N.O. Production, a sniman je na više lokacija, većim dijelom u Istri i nešto malo u Rijeci. 

Medea je završila glazbenu školu, osvojila je brojne nagrade, pjevala je na dječjim festivalima, a veliku pozornost je ostvarila odličnim nastupima u jednom glazbenom showu. Smatra kako je glazba njen put i u njoj pronalazi svoj poziv.

Svaki nastup je novo iskustvo, novo zadovoljstvo i vjeruje kako će i zahtjevna šibenska publika prepoznati njenu kvalitetu i ljubav prema glazbi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije