Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROSONG

Nijemci sasjekli Franku: 'Kao 50 nijansi sive, samo bez seksa'

Song Check 2018.
Foto: Screenshot
1/5
19.04.2018.
u 11:31

U emisiji su voditelji, ali i korisnici društvenih mreža ocjenivali pjesme. Frankina "Crazy" tako se našla na pretposljednjem mjestu u drugoj emisiji, ili 16. od svih polufinalista.

Sudeći po komentarima europskih TV kuća, Franka Batelić neće ostvariti zapažen plasman na predstojećem Eurosongu u Lisabonu. Nakon što su je Islanđani prije nekoliko dana proglasili najgorom pjesmom prve polufinalne večeri, sličnu ocjenu dali su joj i Nijemci, koji su sinoć na ARD-u emitirali drugu epizodu showa "Song Check 2018".

U emisiji su voditelji, ali i korisnici društvenih mreža, ocjenivali pjesme. Frankina "Crazy" tako se našla na pretposljednjem mjestu u drugoj emisiji, ili 16. od svih polufinalista.

Foto: ARD

- U priloženom videu pjesma je ocijenjenja kao "50 nijansi sive, samo bez seksa", "Živi mrtvaci na Eurosongu", te "Crazy koja nije dovoljno crazy". Voditelji su spomenuli i optužbe rumunjskog repera za plagijat, te se složili kako su Franki male šanse da uđe u finale.

Ključne riječi

Komentara 4

TH
than
11:48 19.04.2018.

To smo već i sami zaključili i pisali o tome ovdje. Samo me zanima tko su ti stručnjaci koji su odlučili ovo poslati i koliko su para srtpali u džepove.

MO
moodyblues
12:35 19.04.2018.

I što je tu čudno? Bilo je jasno otpočetka da je pjesma dosadna i bezveze i da nema nikakvog potencijala. Doduše ni Nijemci se nisu nešto proslavili zadnjih godina. No Eurosong je odavno prestao biti natjecanje za najbolju pjesmu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije