Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U distribuciji Blitza

Nije veličina ono što je bitno, bitna je tehnika…

Čuvaj me s leđa
Foto: Promo
30.08.2017.
u 12:38

Ryan Reynolds i Samule L. Jackson zajedno u akcijskoj komediji Čuvaj me s leđa

Najbolji tjelohranitelj na svijetu Bryce [Ryan Reynolds] dobije zadatak štititi svojeg zakletog neprijatelja Kincaida [Samuel L. Jackson], jednog od najozloglašenijih plaćenih ubojica ikad. Neumorni tjelohranitelj i manipulativni plaćenik sukobljavali su se godinama, a sad su tijekom ludih 24 sata primorani oslanjati se jedan na drugog. Tijekom svoje razularene i humoristične pustolovine od Engleske do Haaga naći će se u brzim trkama automobila i nevjerojatnim potjerama na brodovima, pokušavajući spasiti se od nemilosrdnog diktatora [Gary Oldman] iz istočne Europe. Salma Hayek je također dio kaosa kao isto toliko ozloglašena Jacksonova žena.

Dok se vrlo skeptični plaćeni ubojica i njegov isto toliko neentuzijastičan tjelohranitelj upuštaju u trku s plaćenicima koji ih napadaju sa svih strana, nesvjesno se zbližavaju. Možda uopće ne vjeruju jedan drugome, ali hiroviti spoj netrpeljivosti i divljenja koji osjećaju jedan prema drugome možda će biti dovoljan da se udruže dok se ne dočepaju Haaga i spase Soniu (Salma Hayek), Kincaidovu ženu.

Ryan Reynolds je izjavio: „Volim taj odnos između Brycea i Kincaida. Ta dva muškarca ne mogu biti više različita, ali s razvojem priče počinju nerado osjećati ljubav i poštovanje jedan prema drugome. To je njihova „bromance“ te je nekoliko ljubavnih priča upleteno u ovu nevjerojatnu i ludu akcijsku priču.

Samuel L. Jackson je dodao: „Ryan i ja smo se upustili u ludu i zabavnu potjeru cestama Europe – koja je puna kaosa i humora između dvoje likova koji imaju nevjerojatnu kemiju.“

ČUVAJ ME S LEĐA, u distribuciji Blitza, u CineStar kina stiže 31. kolovoza, a ulaznice možete kupiti na linku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije