Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaže da je sama kriva

Nije sve savršeno nakon gubitka 70 kg: Evo s čime se bori Nina Martina

Foto: Instagram Asos
1/5
11.04.2019.
u 09:22

Objavila je i fotografiju na kojoj je jasno označila dio tijela s kojim još uvijek ima probleme. Radi se o njezinu trbuhu na kojem je nakon gubitka kilograma ostao višak kože.

Natjecateljica popularnog showa ''Život na vagi'', Nina Martina Korbar izgubila je gotovo 70 kilograma vježbanjem i pravilnom prehranom. 

Kada je ušla u emisiju, vaga je pokazivala vrtoglavih 124 kilograma, no nakon uspješne transformacije na Instagramu je skupila nešto više od 30.000 pratitelja. Tamo najčešće dijeli savjete kako doći do idealne težine.

Foto: Instagram Asos

Objavila je i fotografiju na kojoj je jasno označila dio tijela s kojim još uvijek ima probleme. Radi se o njezinom trbuhu, na kojem je nakon gubitka kilograma ostao višak kože.  

– Puno mi vas piše da sam sretnica jer nemam viška kože, ali imam, samo to sve dobro upakiram i uslikam se pod dobrim kutem, ali višak kože je tu. Odlučila sam objaviti ovu fotku jer želim da svi vi koji ste u procesu kao ja ili ste uspješno završili svoj proces, ali imate višak kože, da vam kažem da je to skroz O. K. i da višak kože možemo imati skoro svi, ali to trebamo prihvatiti. Trebamo zavoljeti sebe u procesu mršavljenja i shvatiti da nije naše tijelo krivo za taj višak i za izgled kakav ima oblik i naša glava, MI smo krivi, a naše tijelo trebamo voljeti jer nam svejedno daje priliku da ga iznova mijenjamo i kreiramo drugačiji i ljepši oblik – napisala je bivša natjecateljica u Instagram Storyju te se prisjetila kako joj je prije bilo teško živjeti i obavljati svakodnevne stvari. 

"Smršavjela sam skoro pa 70 kilograma. Bila sam osoba koja nije mogla prohodati 100 metara a da se ne uspuše, a danas radim muške sklekove bez problema, odrađujem treninge koje ne može odraditi svatko, pomičem svoje granice rapidnom brzinom i uživam u svojoj promjeni. Fokusirana sam na sebe, na svoju sreću i vjerujte mi, onaj trenutak kad sami sebi postanete najbitniji i kad ne živite da udovoljite drugima i ne obazirete se na tuđe priče i komentare, ne uspoređujete se s drugima nego gledate svoj put i obazirete se samo na vaš unutarnji glas i svoj osobni rast, onda možete biti sigurni da ste već odradili više od pola puta i da vam je uspjeh zagarantiran", tvrdi Nina Martina. 

Pogledajte koji su estradnjaci postali duhovnjaci: 

Komentara 2

PL
plavi123
10:03 11.04.2019.

Imaš ti problema sa nečijim suprugom😠😠

BA
bazinga
17:12 11.04.2019.

Ako nisu laži da je omršavila onda ima kvadratni metar kože viška,mogla bi napraviti bar tri para opanaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije