Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ljubav

Marko iz 'Života na vagi' ponovno zaljubljen: 'Ušla je u moj život sasvim slučajno'

Foto: Instagram
1/3
03.04.2019.
u 08:44

Bivši natjecatelj reality showa 'Život na vagi' Marko Kregar obznanio je na svojim društvenim mrežama da se u njegov život ušetala nova ljubav, a fanovi su im zaželili sve najbolje.

Čini se da ljubavne ruže cvjetaju za natjecatelja treće sezone ‘Života na vagi’ Marka Kregara (28) nakon. Naime, on se pohvalio na društvenim mrežama kako ljubi djevojku Mateu i da je s novom odabranicom čak dva mjeseca u vezi.


 

U Instagram objavi Marko je opisao kako su se upoznali sasvim slučajno prije četiri mjeseca, ali da su tek od veljače službeno par.

- Od tada pa sve do sada ja sam presretan dečko jer imam nju koja je uz mene i kad sam super i kad sam loše i kad idem sam sebi na živce i kad je ljutim i zezam. Ona je uvijek tu da me raspoloži. Ušla je u moj život sasvim slučajno i ostala u njemu kao osoba bez koje je moj dan nezamisliv. Hvala ti na tome princezo jer sa tobom je sve potpuno drugačije - napisao je Marko za Mateu.

 


 

Pratitelji nisu krili svoje oduševljenje ovakvom objavom te su im uputili čestitke i najljepše želje.

- Baš ste slatki zajedno i baš mi je drago da si pronašao nekog s kim ćeš biti sretan - samo su neki od komentara. Podsjetimo, Kregar je nekoliko mjeseci bio u vezi s kandidatkinjom iz istog showa Filomenom Roglić (31), ali to nije potrajalo iako je Marko priželjkivao drugačije.

 


 

-Stvarno smo kliknuli. Našli smo se i potrajat će jako dugo. Što se mene tiče možemo najaviti svadbu u neko skorije vrijeme - rekao je jednom prilikom.

Nakon prekida, sve su fotografije Filomene i Marka s društvenih mreža nestale, a Filomena više nije komentirala njihovu vezu.

Pogledajte koji parovi su ostali u dobrom odnosu nakon razvoda.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
maximinimax
09:48 03.04.2019.

A koji su to vrlo niski društveni slojevi? Po čemu si ti viši sloj?

Avatar antimaterija
antimaterija
08:52 03.04.2019.

Molim vas da prestanete sa ovakvim člancima, to stvarno ne zanima nikoga pa čak ni ljude vrlo niskih društvenih slojeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije