Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prelijepa glumica

Nije mogla zatrudnjeti, a sada je u tajnosti rodila drugo dijete!

Anne Hathaway
Foto: Profimedia
1/5
11.12.2019.
u 11:57

Dobitnici Oscara Anne Hathaway i njezinom suprugu Adamu Shulmanu pristižu čestitke jer je u njihovu obitelj stigla još jedna beba.

Dok su izlazili iz rodilišta u Connecticutu s nosilicom za bebu, Anne Hathaway i Adama Shulmana presreli su fotografi pa je svijet ubrzo obišla informacija kako je glumica rodila u tajnosti. 

Shulman je nosio nosilicu s malenom bebom, dok je Anne zabundana u vunenom kaputu i s crnim šalom pazila na njihovog trogodišnjeg sina Jonathana. Obratila je pozornost u jednom trenutku na fotografe i nije bila naročito sretna što su njihovi objektivi snimili obiteljsku idilu. Glumica se potpuno povukla iz javnosti prije tri tjedna i u tajnosti rodila drugo dijete, za koje se još ne zna je li dečko ili curica.

Foto: Profimedia

Glumica je prije rođenja drugog djeteta otvoreno govorila o borbi s neplodnošću.

- Svaki put kad sam se nadala da sam ostala trudna, brzo bih saznala da nisam te da je netko drugi uspio. Jako me to mučilo, jer sam se sramila tog osjećaja, a o tome nitko ne želi razgovarati. Mislim da Instagram život prikazuje vrlo lagodno, ali to nije cijela istina. Zbog toga se žene tijekom cijelog procesa osjećaju izolirano i usamljeno. I još ih krivimo zbog toga što se tako osjećaju. Želim da budemo više empatični oko toga - objasnila je glumica koja je u trudnoći jednom prilikom podijelila fotografiju na Instagramu i napisala:

Foto: PA/Pixsell

- Ovo nije za film, trudna sam – napisala je uz fotografiju na kojoj pozira s trbuščićem te se obratila svima koji imaju ili su imali problema sa začećem: ''Vjerujte mi da ni meni nije bilo lako, zato vam šaljem puno ljubavi.'' 

Koliko je zapravo bilo teško njoj i njezinom suprugu Adamu Shulmanu otkrila je tek nedavno kada je, za britanske medije, odlučila iskreno ispričati kroz što je sve prolazila kako bi ponovno ostala u drugom stanju. Naime, Anne i Adam u braku su od 2012. godine, a četiri godine poslije dobili su sina Jonathana Rosebanksa. U nedavnom intervjuu priznala je da nije bila zadovoljna životom koji je vodila prije njegova rođenja te da ju je maleni Jonathan jako promijenio. Dugo je trebalo da ponovno ostane u drugom stanju, a taj je proces za nju bio iznimno stresan i traumatičan.

Anne Hathaway
1/13

Najviše su ju, izjavila je, smetali ljudi koji bi ju ispitivali što čeka i zbog čega nikako ne ostaje trudna.

Pogledajte koje su zvijezde najplaćenije u glazbenoj industriji.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Zgubider..
Zgubider..
12:05 11.12.2019.

"...Nije mogla zatrudnjeti, a sada je u tajnosti rodila drugo dijete!..."___Sve je to pitanje godina i pravog "pastuha" 😁...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije