Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siromaštvo

Andrija iz 'Andrije i Anđelke' kao student nije imao za cipele i hranu

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
Autori: Vecernji.hr, M.Š.
28.08.2017.
u 21:00

Tijekom fakulteta glumac se zaduživao za hranu, a kada je počeo glumiti u Maloj sceni kolege su mu pronašle stan i kupili tanjure i čaše.

U tv-emisiji “Balkanskom ulicom” glumac Andrija Milošević, domaćoj publici poznat po ulozi Andrije u humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka" prisjetio se siromaštva.

S 15 godina prodavao je, kaže, novine na ulici, a ni nakon upisa Akademije situacija se nije popravila.

– Bio sam student u Cetinju, u jednim tenisicama i jednoj trenirci, zimi, bez novca za cipele. Živio sam pet godina u studentskom domu, bilo mi je fenomenalno, ali zaduživao sam se za hranu, zbog nekih drugih stvari, da bih preživio  – rekao je glumac.

Kada je dobio poziv da glumi u Maloj sceni kolege glumci su mu priskočili u pomoć, našli su mu stan, kupili tanjure i čaše i tu gestu im, kaže Andrija, nikada neće zaboraviti. 

Komentara 2

BO
bozzika
23:25 28.08.2017.

mozda je bas zato sad tako dobar glumac!

BO
bozzika
23:27 28.08.2017.

i da su to bar i naši Političari prošli,bar bi neki od njih bili osjetljivi na to da im narod tako zivi kako su oni nekad i to zato sto ih oni pljackaju pa bi mozda i netko od njih rekao dosta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije