Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKIRAO VODITELJE

Nevjerojatno! Jedan od najobrazovanijih Hrvata pokazao kako čita misli

Nikša Sviličić
Foto: Screenshot
1/5
10.11.2020.
u 19:31

Podsjetimo, Sviličić je nedavno na videu kojeg je objavio Tomislav Mrduljaš pokazao kako slaže Rubikovu kocku bez gledanja, a sada je gostojući u Podcastu 808 čitao misli voditeljima Roku i Petru.

Jedan od najobrazovanijih Hrvata Nikša Sviličić ponovno je pokazao svoju izvanrednu memoriju i mogućnost zapažanja.

Podsjetimo, Sviličić je nedavno na videu kojeg je objavio Tomislav Mrduljaš pokazao kako slaže Rubikovu kocku bez gledanja, a sada je gostojući u Podcastu 808 čitao misli voditeljima Roku i Petru. 

Sviličić je prvo čak tri puta zaredom pogodio koji su broj na kockici okrenuli voditelji, a kasnije im je objasnio da ih je pratio kako reagiraju na svaki broj , pa je zatim prepoznao koji je broj okrenut.

Zatim im je rekao da zamisli bilo koga ili bilo što. S nekoliko pitanja pogodio je da su zamislili imena Duje i August.

- Radi se o "cold fishingu". Pročitao sam 5700 knjiga, objasnio je Sviličić. 

Nikša Sviličić trostruki je doktor znanosti, znanstvenik i sveučilišni nastavnik, komunikolog, akademski filmski redatelj, pisac i glazbenik multiinstrumentalist. Hrvatskoj javnosti najpoznatiji je kao redatelj nagrađivanog filma "Vjerujem u anđele", te autor istoimene Porinom nagrađene pjesme, koju je otpjevao Oliver Dragojević. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

HE
Hejterkojimrzisve
22:18 10.11.2020.

Hrvatska baba Vanga. Strasno kako to nepismeni hrvatici vole i padaju na te trikove. Da je on imalo sposoban to ciniti, on bi vec odavno dobivao na lotu. Pitajte ga koliko je puta dobio na lotu.

Avatar Forumas
Forumas
21:45 10.11.2020.

znaci,on je doktor znanosti. sto je to doktor znanosti,ima li i magistar znanosti ?

Avatar Odojak
Odojak
20:42 10.11.2020.

Blago njemu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije