Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno

Ivana Trump progovorila o bivšem suprugu i otkrila što misli koji su mu stvarni planovi

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/10
10.11.2020.
u 12:55

Kazala je kako misli da je Trump loš gubitnik i da će se nastaviti boriti da ostane na vlasti, no da se nada da će odstupiti i ipak prihvatiti poraz. Dodala je da ona želi da se sve to što prije završi.

Bivša supruga Donalda Trumpa, Ivana, koja je ujedno i majka Donalda Jr., Ivanke i Erica, progovorila je o rezultatima izbora u Americi. Ivana je otkrila što misli kakva je Donald osoba te kako se njezina djeca osjećaju.

Kazala je kako misli da je Trump loš gubitnik i da će nastaviti boriti se da ostane na vlasti, no nada se da će odstupiti i ipak prihvatiti poraz. Dodala je da ona želi da se sve to što prije završi.

Ivana isto tako tvrdi da su njezina djeca dobro, no jedva čeka da napuste Bijelu kuću.

– Mislim da su uživali biti uz Donalda i sudjelovati u izborima, ali sad je gotovo. Nisam sigurna kakvi su im planovi, ali ja samo želim da nastave s normalnim životom. Ne životom u Washingtonu, nego u New Yorku ili gdje god žele, ali da vode normalne živote – kazala je Ivana te dodala da misli da bio ovo mogao biti kraj Donaldove političke karijere. 

– Mislim da će otići u Palm Beach, igrati golf i živjeti normalnim životom. To je najbolje što može napraviti. On mrzi gubiti, sigurna sam u to. Ali, ako je izgubio – izgubio je. Ima dovoljno novca, dovoljno mjesta na koje može otići i uživati u životu – rekla je bivša supruga koja je s Donaldom u braku bila od 1977. do 1992. godine. 

Ključne riječi

Komentara 2

KP
konzervativni_preporod
13:12 10.11.2020.

Više od mokrih želja ivane trump htio bih jednom pročitati kako se vecernji svim silama bori protiv bankrota ali mu ne uspijeva i nestaje još jedan zagađivač medijske scene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije