Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Nevena Rendeli ne zna plesati, no ne pada joj teško žestoki tempo

Ples sa zvijezdama
Borna Filić/Pixsell
29.09.2013.
u 10:00

U novoj sezoni plesat će Mislav Čavajda, Damir Hoyka, Giuliano Đanić, Ronald Braus i Janko Popović Volarić. Dečkima će se pridružiti i Ornela Vištica, Žanamari Lalić, Sanda Dubravčić, Iva Mihalić te Nevena Randeli.

Krv, znoj i suze, slažu se jučer predstavljene zvijezde osme sezone “Plesa sa zvijezdama”, već tjedan dana obilježavaju njihove treninge.

U novoj sezoni, čija se prva emisija emitira 2. studenog, plesat će Mislav Čavajda, Damir Hoyka, Giuliano Đanić, Ronald Braus i Janko Popović Volarić. Dečkima će na plesnom podiju HRT-ova showa ženska konkurencija biti Ornela Vištica, Žanamari Lalić, Sanda Dubravčić, Iva Mihalić i Nevena Randeli. Omiljena tv voditeljica subotom će biti jako zaposlena. Ujutro vodi emisiju “Subotom ujutro”, a navečer će plesati.

Pristala iz trećeg puta

– Ne zabrinjava me tako žestok tempo, sve ide u rok službe. Ovo je treća sezona kako me nagovaraju da zaplešem, i sada sam pristala. Dosad nisam jednostavno zato što ne znam plesati. Zato i mislim da će u ovoj sezoni biti svega – rekla je Nevena Rendeli koja show nije poput ostalih shvatila ‘jako ozbiljno’, već kao zabavu.

I ne trenira svaki dan. S odrađenih nekoliko treninga iza sebe, zvijezde su se kiselo smješkale na riječi plesača šeste sezone Hrvoja Šalkovića kako će im biti naporno. Kako mu zasad ide, otkrio je umjetnički fotograf Damir Hoyka.

– Najbolje je to upitati moju partnericu Tihanu Matijaščić, ali čini mi se da mi za početak dobro ide – kaže Hoyka koji će se, priznaje, svojski truditi do studenog savršeno svladati plesne korake.

Giuliano zbog treninga pet dana u tjednu živi u Zagrebu, a vikendom juri doma u Split. Iako mu je supruga Kristina profesionalna plesačica, pjevač nije nikada plesao.

Svadbeni ples

– Čak i na vlastitoj svadbi plesao sam samo 10-15 sekundi. Kaže se da su u postolara uvijek najgore cipele – rekao je splitski pjevač. Glumac Mislav Čavajda našalio se kako nema dvije lijeve noge, a iskustvo u plesu stekao je i u kazalištu. Kolegica Mila Elegović Čavajdu naziva čarobnjakom koji će s lakoćom osvojiti plesni podij i srca gledatelja.

– Siguran sam da će nakon svega biti najbolji plesači na svim svadbama na koje će ići – ohrabrio ih je iz Osijeka član žirija Dinko Bogdanić.

Prva koja će naučeno imati priliku pokazati na vlastitoj svadbi je Žanamari Lalić koja se sljedeće godine udaje za svog dečka Marija Perčića. Žiri i u ovoj sezoni ostaje u istom sastavu. Uz Bogdanića naše će zvijezde ocjenjivati Milka Babović, Elio Bašan i Davor Bilman. Voditelji i ove sezone su Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije