Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put pred oltarom

Koga je sve Maja Šuput ljubila prije supruga Nenada Tatarinova

Maja Šuput
Foto: pixsell
1/15
11.05.2019.
u 22:32

Pjevačiva nikada nije skrivala svoje veze, a najturbulentniji odnos imala je s poduzetnikom Marijem Kovačićem s kojim je četiri puta prekidala

Žena u mojim godinama točno zna što želi, a još više zna što ne želi - rekla je Maja Šuput nedugo nakon što je započela ljubavnu vezu s hotelskim menadžerom Nenadom Tatarinovim.

Brzo je shvatila da je on čovjek njenog života i da dijele iste interese i strasti. Prije Nenada neko vrijeme je bila solo, a svoje ljubavne veze nikada nije skrivala.

Šuškalo se tako da je bila u vezi s Markom Matićem koji joj je bio asistent, ali te informacije je  negirala iako su često na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije.

Foto: pixsell/KOLAŽ

Britanac Alex Nicoll, vlasnik noćnih klubova u Londonu bio joj je  dečko prije pet godina. Veza je, nakon upoznavanja na St. Tropezu, potrajala tek nekoliko mjeseci, a Maja je rekla kako je to bila romansa nalik onima iz ljubavnih romana. Majine ljubavi bili su i poduzetnik Andrija Plenča i Aleksandar Bogdanović. Njene duže veze bile su s oftalmologom Deanom Šarićem i poduzetnikom Marijem Kovačevićem.

Foto: Igor Kralj/Pixsell

Veza s Kovačićem bila je najturbulentnija jer su četiri puta prekidali i mirili se. Živjeli su zajedno ali nikako nisu pronalazili zajednički jezik i šuškalo se kako je ljubomora imala veliku ulogu kod njihovih prekida. 

Maja Šuput
1/21

 

Komentara 18

Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
00:55 12.05.2019.

Kako se ono ona zove? I ja sam jednom imao jednu Maju, nesto je pjevala u to vrijeme... Nije trajalo ni do 5 ujutro..., nije bilo ljubomore... Nije valjda ona?

JE
Jednakost
05:11 12.05.2019.

Ja mislim da bi njoj najbolje legao Modni Macak?

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
22:38 11.05.2019.

Pustite zenu na miru....isad ste nasli to objavljivat...Svaka cast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije