Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepe vijest

Neve iz 'Ljubav je na selu' otkrila novosti iz života Vite Maslačak: 'Sretno je zaljubljena'

Foto: RTL
1/24
09.07.2023.
u 09:00

Nevenka Bekavac jedna je od najpoznatijih kandidatkinja, koja se nekoliko puta pojavila u emisiji, a danas je sretno udana. Njezina kuma Vita Maslačak također je poznata gledateljima, a u showu je bila nekoliko puta pod različitim pseudonimima.

Nova sezona showa 'Ljubav je na selu' nedavno je krenula s predstavljanjem farmera, a obožavateljima ovog showa poznato je ime Nevenka Bekavac. Radi se o jednoj od najpoznatijih kandidatkinja, koja se nekoliko puta pojavila u emisiji, a danas je sretno udana. Nevenka je u braku sa Zvonom Petričevićem s kojim ima i sina, a upoznali su se van showa. Sada je otkrila što se događa trenutno u njezinom životu. Kazala je da se nije puno toga promijenilo u njezinom životu te da živi sa suprugom i sinom u Sinju. 

- Posvećena sam majčinstvu i to sve ide dobro - rekla je Nevenka za RTL.hr.

Pohvalila se da je trenutno na odmoru i uživa.

- Ljetujem u sa sinom i prijateljicom u Italiji. Muž odmara u Hrvatskoj  otkrila je.

Nevenka je u redovitom kontaktu sa svojom vjenčanom kumom, također kandidatkinjom showa, Dan Phillip. Dan smo imali prilike gledati u nekoliko sezona i to pod različitim pseudonimima. Vita Maslačak, Ivanka Milutinović, Milena Kobajashi ex Karađorđević, Alta Mira samo su neki od njih. Nevenka je sada otkrila lijepe vijesti o Daninom životu.

- Ima nekog, sretno je zaljubljena - rekla je kratko.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Dan smo imali prilike gledati u četiri sezone. Mnogi su je zapamtili pod pseudonimom Vita Maslačak, a u 12. sezoni gledatelji su je ponovno upoznali pod pseudonimom Ivanka Milutinović. U toj sezoni njen odabranik bio je Dušan Golubovac, no završila je na farmi kod Josipa Tratnjaka. Gledatelji su je tada zapamtili jer je poljubila Josipa, a nakon njega i njegovu 'zlatnu djevojku' Gabrielu Kamenečki. 

''Sama Ivanka jest administratorica i to vojvođanskog podrijetla. Zašto to ističem: zato što je njezina baka rođena u Vojvodini i bavila se istim zanimanjima cijeli život, baš kao i Ivanka sada. Radi na strojevima i sa strojevima preko dana, a kada dođe kući, istražuje povijest realityja da bi u konačnici napravila sama svoj'', izjavila je tada. U sljedećoj sezoni pojavila se kao Milena Kobajashi ex Karađorđević. 

"Milena je kao domina i kao Most na rijeci Kwai u jednom, jer kad dođe, ruši i uruši, bez milosti, bez kajanja. Bukvalno iskrena i strastvena, požrtvovna, puna empatije, ona je prava pjesnikinja u duši. Postala je subito, moram to priznati, miljenica TV i internet gledateljstva. Milena je brend samo takav'' rekla je tada. 

Na brzim spojevima je te sezone Nevenu Landeku dala ruski poljubac, a s njim je plesala na tulumu. Ipak, nije joj se svidjelo što je shvatila da on pažnju posvećuje Marijani Vukelić. Na ruski način poljubila je farmera i jutro nakon tuluma. Samo nekoliko dana kasnije, ipak, bacila je veo koji je sama donijela u show i odlučila napustiti 'Ljubav je na selu'. Nevenu je poručila da za nju više ne postoji. Kandidatkinju smo gledali i u 15. sezoni, a imala je novi alter-ego, Alta Mira.

VIDEO Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije