Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prazna smočnica

Nestašica hrane na farmi: 'Nemamo više ni zrno soli!'

Foto: Nova TV
1/3
10.10.2018.
u 17:06

Da više nemaju hrane, svjestan je i Roberto koji problem tome vidi upravo u raspolaganju namirnicama za vrijeme prvog tjedna.

Ako je suditi po tome koliko se radi - toliko će i biti hrane, čini se kako su farmeri već mjesec dana zabušavali ili se nisu trudili dovoljno, a tome u prilog ide i činjenica da se uopće ni ne sjećaju kada su posljednji put jeli mesne proizvode.

„Dva dana znamo da nemamo ništa, osim mlijeka i kruha. Više nemamo ni zrno soli. Ostali smo samo na mlijeku, brašnu i grizu.“, komentirala je gazdarica Kristina te dodala kako nema nikakvih problema da farmeri troše dukate na luksuz, ali pod uvjetom i da nepušači dobiju svoj luksuz – čokoladu.

Da više nemaju hrane, svjestan je i Roberto koji problem tome vidi upravo u raspolaganju namirnicama za vrijeme prvog tjedna.

„Što se tiče pametnog raspolaganja s hranom, mislim da nam je prvi tjedan bio taj start kojega smo trebali pametno izigrat, ali nismo. Imali smo puno mesnih proizvoda, ali nismo znali što nas čeka.“ zaključio je. 

Hoće li farmeri uspjeti kupiti svu potrebnu hranu kod trgovačkog putnika, ostaje nam za vidjeti.

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rikavac
22:54 10.10.2018.

Zelja je da svi pomrete od gladi i vi i oni koji su ovaj debilizam smislili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije