Naslovnica Showbiz TV

Nestašica hrane na farmi: 'Nemamo više ni zrno soli!'

Da više nemaju hrane, svjestan je i Roberto koji problem tome vidi upravo u raspolaganju namirnicama za vrijeme prvog tjedna.
10. listopada 2018. u 17:06 1 komentara 631 prikaza
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/3

Ako je suditi po tome koliko se radi - toliko će i biti hrane, čini se kako su farmeri već mjesec dana zabušavali ili se nisu trudili dovoljno, a tome u prilog ide i činjenica da se uopće ni ne sjećaju kada su posljednji put jeli mesne proizvode.

život na selu Nova drama na farmi: Jedan farmer želi van!

„Dva dana znamo da nemamo ništa, osim mlijeka i kruha. Više nemamo ni zrno soli. Ostali smo samo na mlijeku, brašnu i grizu.“, komentirala je gazdarica Kristina te dodala kako nema nikakvih problema da farmeri troše dukate na luksuz, ali pod uvjetom i da nepušači dobiju svoj luksuz – čokoladu.

Supertalent Denis je rasplakao publiku koja žiriju poručuje da je bio nepravedan

Da više nemaju hrane, svjestan je i Roberto koji problem tome vidi upravo u raspolaganju namirnicama za vrijeme prvog tjedna.

„Što se tiče pametnog raspolaganja s hranom, mislim da nam je prvi tjedan bio taj start kojega smo trebali pametno izigrat, ali nismo. Imali smo puno mesnih proizvoda, ali nismo znali što nas čeka.“ zaključio je. 

Molly Ringwald ulogom u filmu 'The Breakfast Club' postala je velika zvijezda MOLLY RINGWALD Sjećate li se velike tinejdžerske zvijezde 80-ih? Evo kako danas izgleda!

Hoće li farmeri uspjeti kupiti svu potrebnu hranu kod trgovačkog putnika, ostaje nam za vidjeti.

Gorivo
UŠTEDA
Čak i najmanja sitnica može utjecati na potrošnju goriva u vašem automobilu

A1 izdvaja za Vas

  • rikavac:

    Zelja je da svi pomrete od gladi i vi i oni koji su ovaj debilizam smislili.