Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA REAKCIJA

Što je napravila kad je čula za muževu nesreću u Rimčevu automobilu?

Richard i Amanda
Foto: Screenshot
04.07.2017.
u 09:17

Hammond je bio uvjeren kako će umrijeti...

Richard Hammond i njegova supruga Amanda nedavno su gostovali u jutarnjoj emisiji This Morning i tom prigodom komentirali nesreću u kojoj je Hammond slupao i zapalio Rimčev automobil Concept_One vozeći više od 200 km/h. Hammond je bio uvjeren kako će umrijeti.

Kada je Amanda primila poziv u kojem je saznala o nesreći, nije počela paničariti, već je, da bi se smirila, nastavila s kupnjom u pratnji svoje 16-godišnje kćeri – jer šoping je najbolja terapija i sredstvo za smirenje.

– Ipak, malo sam poblesavila, što mi se nikad nije dogodilo. Govorila sam svojoj Izzy ''sad ćemo kupiti tvoje cipele, sad ćemo kupiti tvoje cipele'', a ona je mislila da sam posve prolupala – kazala je Amanda.

Metro piše kako je ova majka dvoje djece i supruga imala vrlo neobičan osjećaj pred samu nesreću, pa je nazvala Hammonda, što inače ne radi. Samo nekoliko sati kasnije, stigao je poziv...

Richard i Amanda
1/4

Komentara 2

DO
DonQuijote
11:42 04.07.2017.

A sirota, takav stres se može nadvladati isključivo kupnjom cipela. drugog načina nema. Da je nedaj bože poginuo, onda bi to tek bio pravi đir po trgovinama

LI
liliZG
12:19 04.07.2017.

brže kćeri, povlači tu karticu, ako ne riknuo zablokirat će račune,... požuri se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije