Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srednjovječna kriza

Neprestano tulumari, a prijatelji kažu da je nemoguća

Heidi kLum
Foto: Dave Bedrosian/DPA/PIXSELL
1/4
05.05.2014.
u 07:53

Kriza srednjih godina navodno je pogodila manekenku Heidi Klum, koja posljednjih mjeseci tulumari i opija se

Kriza srednjih godina navodno je pogodila manekenku Heidi Klum, koja posljednjih mjeseci tulumari, opija se i u javnosti hoda u toplesu izmjenjujući nježnosti sa svojim mlađahnim dečkom, 27-godišnjim Vitom Schnabelom.

– Heidino opijanje i nepristojno ponašanje ne idu joj u prilog ovih dana. Prolazi lošu krizu srednjih godina, zbog čega je gotovo nemoguće imati s njom posla. Proteklu je godinu provela tulumareći i mora se nositi s posljedicama – kaže izvor blizak poznatoj manekenki.

Njezino razuzdano ponašanje bio je ključan faktor propasti veze s tjelohraniteljem Martinom Kristenom, a ubrzo nakon raskida spetljala se s bivšim dečkom Demi Moore, Schnabelom.

– Otkako se pojavio Vito, djeca većinu vremena provode s dadiljom – dodaje izvor, otkrivši da je Heidi jako pogodio i pad popularnosti.

>>Heidi Klum ljubi 27-godišnjeg bivšeg dečka Demi Moore

Foto: Baxter/Press Association/PIXSELL

Baxter/Press Association/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije