Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GLUMICA

Neočekivano! Ornela Vištica iznenadila fanove novim izgledom: 'Spremna za promjenu, a vi?

Foto: Facebook
1/5
24.01.2021.
u 15:26

Mostarka je na frizuru otišla u jedan frizerski salon, a na Instagramu je objavila video na kojem se može vidjeti kako je nastala nova frizura. - Spremna za promjenu, a vi?, napisala je ispod videa i dobila brojne komplimente za svoj novi izgled.

Glumica Ornela Vištica na društvenim mrežama pohvalila se novom frizurom. Mostarka je na frizuru otišla u jedan frizerski salon, a na Instagramu je objavila video na kojem se može vidjeti kako je nastala nova frizura.

- Spremna za promjenu, a vi?, napisala je ispod videa i dobila brojne komplimente za svoj novi izgled.

Foto: Instagram screenshot

Ornela često na društvenim mrežama objavljuje detalje iz privatnog života. Nedavno je otkrila da ju je još uvijek strah nakon potresa, a kasnije je priznala i da se bojala ući u lift. 

1/11

- Strah je poslije smirivala šetnja s prijateljima. Dok sam držala njihovu djevojčicu u rukama, (preslatko stvorenje od djeteta, koje ti se uvuče pod kožu )koja u meni vidi neku cool tetu Melu, - (tako me zove), pomislila sam kako bi bilo glupo, da se dijete razočara i vidi kako se cool Mela boji potresa, stisnula sam zube i odlučila sama ući u lift i biti sama u stanu. Pomislih ako zatrese, uzimam Matoša i pjesme, nemam ruksak. I u raspadu, ostajem cool Mela, zaključila je Vištica. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije