Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neviđena pogreška

Neočekivani obrat u Potjeri! S HRT-a se ispričali natjecatelju, isplatit će mu 17 i pol tisuća kuna

Foto: Screenshot/HRT
1/5
02.11.2021.
u 19:21

U lovčevoj završnoj potjeri postavljeno je pitanje o geometrijskom tijelu u središtu naslovnice albuma „The Dark Side of the Moon“ Pink Floyda. Predviđeni točan odgovor bio je „prizma“, a natjecatelj je nakon lovčeva netočnog odgovora ponudio odgovor „piramida“.

U  večerašnjoj emisiji kviza Potjera gledatelji su imali priliku svjedočiti neuobičajenoj situaciji. Naime,  u lovčevoj završnoj potjeri postavljeno je pitanje o geometrijskom tijelu u središtu naslovnice albuma „The Dark Side of the Moon“ Pink Floyda. Predviđeni točan odgovor bio je „prizma“, a natjecatelj je nakon lovčeva netočnog odgovora ponudio odgovor „piramida“.

Natjecateljev odgovor isprva nije bio priznat i lovac nije bio vraćen korak unatrag.

Foto: Screenshot/HRT
- Naknadnom provjerom odlučeno je ipak da se prizna natjecateljev odgovor pa bi lovcu, uz preostale dvije sekunde, do pobjede nedostajao još jedan korak i samim time premalo vremena za čitanje pitanja i odgovor pa je u večerašnjoj emisiji pobjednikom proglašen natjecatelj. Bit će mu isplaćeno 17 500 kn, odnosno iznos za koji je igrao u završnoj potjeri. Uz isprike natjecatelju, ispričavamo se i gledateljima koje pozivamo da i dalje uživaju u premijernim emisijama Potjere - poručili su s HRT-a. 

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom 

Ključne riječi

Komentara 17

EZ
Ezartoh
20:10 02.11.2021.

Pitanje je krivo postavljeno. Pravilno bi bilo koji geometrijaski lik je na albumu? Odgovor: trokut.

Avatar Hazl113
Hazl113
20:06 02.11.2021.

Prizma i piramida nije jedno te isto.

MI
Mislav28
03:03 03.11.2021.

To je sve namješteno, kad je veća lova u pitanju lovac pogađa sve bez greške samo da ne dobiju lovu, naravno zna pitanja i odgovore unaprijed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije