Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljeni sin?

Neočekivan i pomalo nepravedan potez Angeline Jolie

Foto: Profimedia
1/5
27.04.2019.
u 12:04

Navodno je glumica odlučila svoju imovinu ostaviti sinu Maddoxu jer je stao na njenu stranu tijekom razvoda od Brada Pitta

Angelina Jolie i Brad Pitt još nisu do kraja finalizirali svoj razvod, ali uspjeli su dogovoriti detalje oko skrbništva nad njihovo šestero djece.

Odluku da se razvode donijeli su u rujnu 2016. godine, a navodno je kap koja je tada prelila čašu kod Angeline bilo ponašanje Brada prema njihovoj djeci, točnije njihovom sinu Maddoxu.

Brad je navodno napao Maddoxa u zrakoplovu kojim su se vraćali  iz Francuske i tada je Angelina odlučila napustiti supruga.

Maddox je nakon toga zahladio odnose s ocem i stao je majčinu stranu što  je puno značilo Angelini. Mediji u Americi tvrde kako je baš zbog toga glumica povukla neočekivan potez i svu svoju imovinu odlučila je prepisati na Maddoxa koji je nakon Bradovog odlaska postao uz Angelinu glava obitelji.

Angelina mu se želi odužiti na ovaj način jer je  postao njena desna ruka i oslonac u teškim situacijama - tvrdi izvor blizak glumici.

Ključne riječi

Komentara 3

BA
bazinga
07:47 28.04.2019.

Hhhaaaa što balkanska bijeda voli raspolagati tuđim novcem i osuđivati tuđe postupke

MA
MariJana
11:18 28.04.2019.

Ne vjerujem da je ova vijest točna. Vidjela sam ovakav članak na engl, ovdje je samo preveden.

SA
samoborka
16:05 27.04.2019.

Velika ljubav samo dok traje prolazna faza napaljenosti. Vijek trajanja danasnjih brakova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije